TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што ќе претстави Samsung на 11 октомври?

Стандард - 14.09.2018

Samsung продолжува да ја следи стратегијата за презентирање на два паметни телефони од висока класа во текот на една календарска година. Традиционално, компанијата го прикажува новиот Galaxy S модел во првиот квартал и следната серија на Galaxy Note ...

Рецензија Sony Xperia XZ3 – Најдобар кога е најпотребно

Телефони.мк - 14.09.2018

Sony Mobile направи голема реорганизација во својата понуда на смартфони и се впушти во нов обид за освојување на купувачите со обновена естетика на дизајнот, иновативни концепти на модерна технологија, функционалност и не така пресолени цени за ...

5 одлични “back-to-school” понуди од Motorola

Smartportal - 14.09.2018

Новата учебна година е на својот почеток. А важен дел од обврските околу подготовките во овој период е и изборот на нов мобилен уред кој станува се потежок имајќи го во предвид големиот број на понуди на пазарот.

Samsung ќе лансира нов „4x fun“ уред на 11 октомври

Телефони.мк - 14.09.2018

Samsung веќе ги лансираше најважните продукти. На почетокот на годината го имаше новиот модел од Galaxy S серијата, а неодамна го имавме новиот од Galaxy Note серијата и нов смартчасовник.

Samsung Galaxy Note 9 со нов софтвер во септември

Телефони.мк - 13.09.2018

Samsung Mobile упеа во првата половина на овој месец да ја достави септемвриската софтверска надградба за Galaxy Note 9 кој сега е побезбеден и заштитен од сите последни хакерски закани и штетни софтвери.

Слушалките Sony Xperia Ear Duo ќе ви ги читаат нотификациите

Телефони.мк - 13.09.2018

Слушалките Sony Xperia Ear Duo добија нова софтверска надградба со која се „опремија“ со многу квалитетна функција. Сега овие слушалки кои се компатибилни со гласовниот асистент на Google за Android и iOS ќе може да им ги диктираат нотификациите на ...

Samsung уште малку па со наследник на Galaxy A7

Телефони.мк - 13.09.2018

Samsung Mobile нема да чека уште многу долго за да го лансира третиот модел на Samsung Galaxy A7 со генерацијата 2018. Без оглед што од годинава поминаа веќе девет месеци, Samsung се уште има време да прикаже обновен модел кој ќе им биде понуден на ...

Животот е полесен со Moto Experiences

Пулс24 - 13.09.2018

Ексклузивните Motorola функции ја олеснуваат секојдневната употреба на телефонот и ја прават интеракцијата со него уште поинтуитивна Не е тајна, дека трендот во технологијата е да се интегрира вештачката интелигенција од која се очекува да ги ...

Што ќе претстави Samsung на 11 октомври?

Локално - 15.09.2018

Samsung продолжува да ја следи стратегијата за презентирање на два паметни телефони од висока класа во текот на една календарска година. Традиционално, компанијата го прикажува новиот Galaxy S модел во првиот квартал и следната серија на Galaxy Note ...

Животот е полесен со Moto Experiences

Среќа.mk - 13.09.2018

Ексклузивните Motorola функции ја олеснуваат секојдневната употреба на телефонот и ја прават интеракцијата со него уште поинтуитивна. Не е тајна, дека трендот во технологијата е да се интегрира вештачката интелигенција од која се очекува да ги ...