TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ринго Стaр стана витез

Алсат-М - 20.03.2018

Тапанарот на легендарните „Битлси“, Ринго Стар, денеска беше прогласен за витез во Бакингамската палата, а по церемонијата славниот музичар се пошегува со новинарите велејќи дека отсега очекува покрај името да му ја додаваат и титулата.

Ринго Стар е прогласен за витез

Канал5 - 20.03.2018

Легендарниот тапанар на ,,Битлси” , Ринго Стар на свеченост во Бекингамската палата е прогласен за витез. На свечена церемонија Ринго Стар беше прогласен за витез . Откако излезе од Бекингамската палата , тој на новинарите на шега им рече дека од ...

Ринго Стар стана Витез!

Независен - 20.03.2018

Тапанарот на популарните „Битлси“ доби орден и назив витес од војводата во Единбург на церемонијата во Бакингамската палата. Ринго Стар (77), чие вистинско име е Ричард Сторки, рече дека е презадоволен што конечно го доби овој орден.

Ринго Стaр стана витез

А1 On - 20.03.2018

Тапанарот на легендарните „Битлси“, Ринго Стар, денеска беше прогласен за витез во Бакингамската палата, а по церемонијата славниот музичар се пошегува со новинарите велејќи дека отсега очекува покрај името да му ја додаваат и титулата.

Ринго Стaр стана витез

+инфо - 20.03.2018

Тапанарот на легендарните „Битлси“, Ринго Стар, денеска беше прогласен за витез во Бакингамската палата, а по церемонијата славниот музичар се пошегува со новинарите велејќи дека отсега очекува покрај името да му ја додаваат и титулата.

Легендарниот Ринго Стар стана витез

Фактор - 20.03.2018

Тапанарот на легендарните „Битлси“, Ринго Стар, денеска беше прогласен за витез. Прогласувањето се одвиваше во Бакингамската палата, а по церемонијата славниот музичар се пошегува со новинарите велејќи дека отсега очекува покрај името да му ја ...

Ринго Стaр стана витез

Локално - 20.03.2018

Тапанарот на легендарните „Битлси“, Ринго Стар, денеска беше прогласен за витез во Бакингамската палата, а по церемонијата славниот музичар се пошегува со новинарите велејќи дека отсега очекува покрај името да му ја додаваат и титулата.

Ринго Стар стана витез...

Н.Македонија - 20.03.2018

Ринго Стар стана витез Тапанарот на легендарните „Битлси“, Ринго Стар, денеска беше прогласен за витез во Бакингамската палата, а по церемонијата славниот музичар се пошегува со новинарите велејќи дека отсега очекува покрај името да му ја додаваат и ...