TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот Клинички ќе го уништи археолошкиот локалитет Скупи

Скопје инфо - 13.03.2018

Најавата на министерот за здравство Венко Филипче, дека се планира нов Клинички центар да се гради во непосредна близина специјалната болница Бардовци, предизвика вознемиреност кај археолозите кои велат дека градежните активности можат да уништат ...

Дел од архелозите велат новиот Клинички ќе направи штета на Скупи - општина Карпош тврди локацијата не навлегува во ...

24 Вести - 11.03.2018

Дали изградбата на новиот клинички претставува опасност за археолошкиот локалитет Скупи – оваа дебата на социјалните мрежи ја отворија дел од археолозите. Според нив одлуката на Владата клинички да се гради во Злокуќани ќе направи огромна штета на ...

Ќе наштети ли новиот Клинички на локалитетот Скупи?

Слободен Печат - 11.03.2018

Дали изградбата на новиот Клинички центар во Злокуќани претставува опасност за археолошкиот локалитет Скупи – оваа дебата на социјалните мрежи ја отворија дел од археолозите, јавува 24 Вести .

Дел од архелозите велат новиот Клинички ќе направи штета на Скупи – општина Карпош тврди локацијата не навлегува во ...

Локално - 11.03.2018

Дали изградбата на новиот клинички претставува опасност за археолошкиот локалитет Скупи – оваа дебата на социјалните мрежи ја отворија дел од археолозите. Според нив одлуката на Владата клинички да се гради во Злокуќани ќе направи огромна штета на ...