TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сите лица кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси да бидат разрешени (ВИДЕО)

Телевизија Нова - 06.10.2017

Сите оние лица кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат разрешени, бараат пратениците на опозициската ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата. Од партијата обвинуваат дека дел од Комисијата работи во интерес на партијата на власт, наведувајќи ...

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата бараат да се разрешат сите од ДИК кои имаат судир на интереси

А1 On - 06.10.2017

Со цел спроведување на фер и демократски избори пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од Државната изборна комисија и Александар Чичаковски, сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат ...

Нема приговори за општинските изборни комисии

Р.С.Европа - 06.10.2017

Досега нема официјални приговори на изборот на членови на општинските изборни комисии, вели претседателот на ДИК, Александар Чичаковски, откако опозицијата обвини дека членови на општинските комисии вршат партиски активности.

Чичаковски и ДИК веднаш треба да ги разрешат сите партиски војници на СДСМ кои се поставени за претседатели на ОИК

Курир - 06.10.2017

-Веднаш треба да биде разрешен генералниот секретар на ДИК Добре Јанчев, кој што е сопруг на Љубица Јанчева која е втора на советничката листа на СДСМ за Град Скопје. Генералниот сектетар на ДИК Добре Јанчев, наместо непристрасно да работи за ...

ЛИ 2017/ Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата бараат да се разрешат сите од ДИК кои имаат судир на интереси

Либертас - 06.10.2017

Со цел спроведување на фер и демократски избори пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од Државната изборна комисија и Александар Чичаковски, сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат ...

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата бараат да се разрешат сите од ДИК кои имаат судир на интереси

Република - 06.10.2017

Со цел спроведување на фер и демократски избори пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од Државната изборна комисија и Александар Чичаковски, сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат ...

ВМРО-ДПМНЕ: Разрешување за членови на ДИК, кои имаат судир на интереси

Стандард - 06.10.2017

„Со цел спроведување на фер и демократски избори пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од ДИК и Александар Чичаковски сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат разрешени“, изјави денеска ...

ВМРО-ДПМНЕ: ДИК и Чичаковски да го разрешат Јанчев поради непотизам

МРТ - 06.10.2017

Истовремено, оваа партија бара да бидат разрешени сите партиски војници на СДСМ кои се поставени за претседатели на Општински изборни комисии. ВМРО-ДПМНЕ бара, Државната изборна комисија и претседателот Чичаковски поради непотизам, да го разрешат ...

ВМРО-ДПМНЕ: Да се разрешат сите од ДИК кои имаат судир на интереси

Фокус - 06.10.2017

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од Државната изборна комисија и Александар Чичаковски, сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат разрешени.

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата бараат да се разрешат сите од ДИК кои имаат судир на интереси

Телевизија Нова - 06.10.2017

Со цел спроведување на фер и демократски избори пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од Државната изборна комисија и Александар Чичаковски, сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат ...

ВМРО ДПМНЕ бара разрешување на сите членови на ДИК кои имаат судир на интереси

Таратур - 06.10.2017

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од Државната изборна комисија и Александар Чичаковски, сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат разрешени.

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата бараат да се разрешат сите од ДИК кои имаат судир на интереси

Алфа - 06.10.2017

Со цел спроведување на фер и демократски избори пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од Државната изборна комисија и Александар Чичаковски, сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат разр ...

ВМРО-ДПМНЕ: Чичаковски да ги разреши од ДИК сите што имаат судир на интереси

МКД - 06.10.2017

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од ДИК и од претседателот Александар Чичаковски сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат разрешени, со цел спроведување на фер и демократски избори.

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ бараат да се разрешат сите од ДИК кои имаат судир на интереси

+инфо - 06.10.2017

Јанчев наместо непристрасно да работи за спроведување фер и демократски избори, со секоја одлука ќе работи во интерес на својата сопруга и СДСМ. Со цел спроведување на фер и демократски избори пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра ...

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата бараат да се разрешат сите од ДИК кои имаат судир на интереси

Слободен Печат - 06.10.2017

Со цел спроведување на фер и демократски избори пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од Државната изборна комисија и Александар Чичаковски, сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат ...

Локални избори (11)...

Н.Македонија - 06.10.2017

Локални избори (11) Кандидатот за градоначалник на СДСМ за градот Скопје, Петре Шилегов, вчера најави целосно ставање во функција на објектот на поранешното кино „Култура“. - Поранешното кино „Култура“ повеќе од една деценија беше целосно затворено ...

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата бараат да се разрешат сите од ДИК кои имаат судир на интереси

Канал5 - 06.10.2017

Со цел спроведување на фер и демократски избори пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од Државната изборна комисија и Александар Чичаковски, сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат ...

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата бараат да се разрешат сите од ДИК кои имаат судир на интереси

Сител - 06.10.2017

Со цел спроведување на фер и демократски избори пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од Државната изборна комисија и Александар Чичаковски, сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат ...

ВМРО-ДПМНЕ бара разрешување на генералниот секретар на ДИК поради непотизам

Макфакс - 06.10.2017

ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од ДИК и Александар Чичаковски сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат разрешени. „Веднаш треба да биде разрешен генералниот секретар на ДИК, Добре Јанчев, кој е ...

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ бараат од ДИК и Чичаковски сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да ...

Телевизија Нова - 06.10.2017

Со цел спроведување на фер и демократски избори пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од ДИК и Александар Чичаковски сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат разрешени, истакна Невенка ...

ВМРО-ДПМНЕ бара разрешување на генералниот секретар на ДИК поради непотизам

Точка - 06.10.2017

ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ бараат од ДИК и Александар Чичаковски сите оние кои се дел од ДИК, а имаат судир на интереси веднаш да бидат разрешени. „Веднаш треба да биде разрешен генералниот секретар на ДИК, Добре Јанчев, кој е ...