TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Крушево трибина за придобивките од развојот на еко туризмот

Локално - 22.07.2019

Трибина „Придобивки од развојот на еко туризмот”, ќе се одржи денеска во Крушево, во организација на партијата Демократска обнова на Македонија (ДОМ). Според најавата, Љупчо Јаневски, директор на Агенцијата за поддршка и промоција на туризмот ќе ...

Во Крушево трибина за придобивките од развојот на еко туризмот

Опсервер - 22.07.2019

Трибина „Придобивки од развојот на еко туризмот”, ќе се одржи денеска во Крушево, во организација на партијата Демократска обнова на Македонија (ДОМ). Според најавата, Љупчо Јаневски, директор на Агенцијата за поддршка и промоција на туризмот ќе ...

Во Крушево трибина за придобивките од развојот на еко туризмот

Сител - 22.07.2019

Трибина „Придобивки од развојот на еко туризмот”, ќе се одржи денеска во Крушево, во организација на партијата Демократска обнова на Македонија (ДОМ). Според најавата, Љупчо Јаневски, директор на Агенцијата за поддршка и промоција на туризмот ќе ...

Во Крушево трибина за придобивките од развојот на еко туризмот

24 Вести - 22.07.2019

Трибина „Придобивки од развојот на еко туризмот”, ќе се одржи денеска во Крушево, во организација на партијата Демократска обнова на Македонија (ДОМ). Според најавата, Љупчо Јаневски, директор на Агенцијата за поддршка и промоција на туризмот ќе ...

Во Крушево трибина за придобивките од развојот на еко туризмот

ММС - 22.07.2019

Трибина „Придобивки од развојот на еко туризмот”, ќе се одржи денеска во Крушево, во организација на партијата Демократска обнова на Македонија (ДОМ). Според најавата, Љупчо Јаневски, директор на Агенцијата за поддршка и промоција на туризмот ќе ...

Во Крушево трибина за придобивките од развојот на еко туризмот

Канал5 - 22.07.2019

Трибина „Придобивки од развојот на еко туризмот”, ќе се одржи денеска во Крушево, во организација на партијата Демократска обнова на Македонија (ДОМ). Според најавата, Љупчо Јаневски, директор на Агенцијата за поддршка и промоција на туризмот ќе ...

Трибина за придобивките од развојот на еко туризмот во Крушево

MakPress - 22.07.2019

Трибина „Придобивки од развојот на еко туризмот”, ќе се одржи денеска во Крушево, во организација на партијата Демократска обнова на Македонија (ДОМ). Според најавата, Љупчо Јаневски, директор на Агенцијата за поддршка и промоција на туризмот ќе ...