TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Водата за пиење во Скопје е безбедна

Слободен Печат - 04.05.2021

Водата за пиење во Скопје е безбедна, покажуваат анализите од примероците за физичко-хемиска и микорбиолошка анализа земени од 40 мерни места во градот. Како што соопштија денеска од ЈП Водовод и канализација – Скопје, од 26 до 30 април земени се ...

Во Скопје се пие безбедна и квалитетна вода

24Инфо - 04.05.2021

ЈП Водовод и канализација – Скопје со цел подобра информираност на граѓаните на град Скопје, го објавува неделниот извештај за квалитетот и безбедноста на водата за пиење, добиен од анализите спроведени во Секторот за санитарна контрола, кој е ...

Водата за пиење во Скопје е безбедна

Бизнис Вести - 04.05.2021

Водата за пиење во Скопје е безбедна, покажуваат анализите од примероците за физичко-хемиска и микорбиолошка анализа земени од 40 мерни места во градот. Како што соопштија денеска од ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, од 26 до 30 април земени се ...

Водата за пиење во Скопје е безбедна

ТВ21 - 04.05.2021

Водата за пиење во Скопје е безбедна, покажуваат анализите од примероците за физичко-хемиска и микорбиолошка анализа земени од 40 мерни места во градот. Како што соопштија денеска од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, од 26 до 30 април земени се ...

Водата за пиење во Скопје е безбедна

Канал5 - 04.05.2021

Водата за пиење во Скопје е безбедна, покажуваат анализите од примероците за физичко-хемиска и микорбиолошка анализа земени од 40 мерни места во градот. Како што соопштија денеска од ЈП „Водовод и канализација" – Скопје, од 26 до 30 април земени се ...

Водата за пиење во Скопје е безбедна

Вечер Прес - 04.05.2021

Водата за пиење во Скопје е безбедна, покажуваат анализите од примероците за физичко-хемиска и микорбиолошка анализа земени од 40 мерни места во градот. Како што соопштија денеска од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, од 26 до 30 април земени се ...