TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тупанчески: Довербата во судството ќе расте

Press24 - 30.09.2022

Министерот за правда Никола Тупанчевски во вечерашното гостување во дневникот на „Сител“ кажа дека довербата во судството ќе расте. Тупанчевски вели дека одговорност ќе има за секој оној кој ќе го прекрши законот.

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

Курир - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Тупанчески вели дека има позитивни придвижувања во судството

Слободен Печат - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

CivilMedia - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

Press24 - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

Бриф - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла, смета Тупанчевски

Н.Македонија - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

24Инфо - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

Zoom - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

Алсат-М - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

Вечер Прес - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

Република - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла, вели Тупанчески

Локално - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Состојбите во судството се поместуваат, смета Тупанчевски

Фокус - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла, сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или реализација на нивната ...

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

Lider - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

Опсервер - 30.09.2022

– Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

Во Центар - 30.09.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...

Тупанчевски: Состојбите во судството се поместуваат во позитивна смисла

MakPress - 01.10.2022

Состојбите во судството, можеби бавно, но се поместуваат во позитивна смисла. Сведоци сме дека постои одговорност кај судиите и кај јавните обвинители, а регулаторните тела, Судскиот совет и Советот на јавни обвинители покажуваат реактивирање или ...