TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Србија и Хрватска со пари на ЕУ ќе ја реконструираат железничката линија Загреб-Белград

А1 On - 14.02.2018

Србија и Хрватска ќе се обидат со пари од ЕУ да ја реконструираат железничката линија Загреб-Белград, јавија хрватските медиуми. Двете земји ќе побараат пари од ЕУ за изработка на проектната документација и спроведување на проектот за реконструкција ...

Хрватска и Србија ќе побараат пари од ЕУ за реконструкција на линијата Загреб-Белград...

Н.Македонија - 14.02.2018

Хрватска и Србија ќе побараат пари од ЕУ за реконструкција на линијата Загреб-Белград Хрватска и Србија заедно ќе побараат пари од ЕУ за изработување проектна документација и спроведување на проектот за реконструкција на железничката линија ...

Хрватска и Србија ќе побараат пари од ЕУ за реконструкција на линијата Загреб- Белград

Алфа - 14.02.2018

Хрватска и Србија заедно ќе побараат пари од ЕУ за изработување проектна документација и спроведување на проектот за реконструкција на железничката линија Загреб- Белград, јави хрватската телевизија ХРТ.