TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заклучок на истрагата на ОН: Новинарката на Ал џезира ја убиле Израелците

МКД - 24.06.2022

Обединетите нации соопштија денес дека наодите покажуваат дека куршумот кој ја убил новинарката на телевизијата Ал џезира Ширин Абу Аклех на 11 мај го испукале израелските сили. Палестинката Абу Аклех, која имаше и американско државјанство, носела ...

ОН: Новинарката на „Ал Џaзира“ е убиена од израелски оган, бараме кривична истрага

Слободен Печат - 24.06.2022

Палестинско-американската новинарка Ширин Абу Аклех беше убиена на 11 мај од истрели од израелските одбранбени сили (ИДФ), се вели во заклучокот на Високиот комесаријат за човекови права на ОН.

Демократи од Сенатот бараат учество на САД во истрагата за убиството на новинарката на Ал Џазира

MakPress - 24.06.2022

Речиси половина од членовите на Демократската партија во Сенатот на САД, ја повикаа администрацијата на претседателот Џо Бајден, директно да учествува во истрагата за убиството на палестинската новинарка Ширин Абу Аклех на окупираниот Западен брег ...

Демократи од Сенатот бараат учество на САД во истрагата за убиството на новинарката на Ал Џазира

Либертас - 24.06.2022

Речиси половина од членовите на Демократската партија во Сенатот на САД, ја повикаа администрацијата на претседателот Џо Бајден, директно да учествува во истрагата за убиството на палестинската новинарка Ширин Абу Аклех на окупираниот Западен брег ...

Демократи од Сенатот бараат учество на САД во истрагата за убиството на новинарката на Ал Џазира

Опсервер - 24.06.2022

Речиси половина од членовите на Демократската партија во Сенатот на САД, ја повикаа администрацијата на претседателот Џо Бајден, директно да учествува во истрагата за убиството на палестинската новинарка Ширин Абу Аклех на окупираниот Западен брег ...

Демократи од Сенатот бараат учество на САД во истрагата за убиството на новинарката на Ал Џазира

24Инфо - 24.06.2022

Речиси половина од членовите на Демократската партија во Сенатот на САД, ја повикаа администрацијата на претседателот Џо Бајден, директно да учествува во истрагата за убиството на палестинската новинарка Ширин Абу Аклех на окупираниот Западен брег ...

Демократи од Сенатот бараат учество на САД во истрагата за убиството на новинарката

Канал5 - 24.06.2022

Демократи од Сенатот бараат учество на САД во истрагата за убиството на новинарката на Ал Џазира. Речиси половина од членовите на Демократската партија во Сенатот на САД, ја повикаа администрацијата на претседателот Џо Бајден, директно да учествува ...

Демократи од Сенатот бараат учество на САД во истрагата за убиството на новинарката на Ал Џазира

Фокус - 24.06.2022

Речиси половина од членовите на Демократската партија во Сенатот на САД, ја повикаа администрацијата на претседателот Џо Бајден, директно да учествува во истрагата за убиството на палестинската новинарка Ширин Абу Аклех на окупираниот Западен брег ...

Демократи од Сенатот бараат учество на САД во истрагата за убиството на новинарката на Ал Џазира

Во Центар - 24.06.2022

– Речиси половина од членовите на Демократската партија во Сенатот на САД, ја повикаа администрацијата на претседателот Џо Бајден, директно да учествува во истрагата за убиството на палестинската новинарка Ширин Абу Аклех на окупираниот Западен брег ...

Демократи од Сенатот бараат учество на САД во истрагата за убиството на новинарката на Ал Џазира

Frontline - 24.06.2022

Речиси половина од членовите на Демократската партија во Сенатот на САД, ја повикаа администрацијата на претседателот Џо Бајден, директно да учествува во истрагата за убиството на палестинската новинарка Ширин Абу Аклех на окупираниот Западен брег ...

Демократи од Сенатот бараат учество на САД во истрагата за убиството на новинарката на Ал Џазира

А1 On - 24.06.2022

Речиси половина од членовите на Демократската партија во Сенатот на САД, ја повикаа администрацијата на претседателот Џо Бајден, директно да учествува во истрагата за убиството на палестинската новинарка Ширин Абу Аклех на окупираниот Западен брег ...

Демократи од Сенатот бараат учество на САД во истрагата за убиството на новинарката на Ал Џазира

Вечер Прес - 24.06.2022

Речиси половина од членовите на Демократската партија во Сенатот на САД, ја повикаа администрацијата на претседателот Џо Бајден, директно да учествува во истрагата за убиството на палестинската новинарка Ширин Абу Аклех на окупираниот Западен брег ...

ОН: Новинарката на Ал Џезира убиена е од израелски оган, бараме кривична истрага

24Инфо - 24.06.2022

Палестинско-американската новинарка Ширин Абу Аклех беше убиена на 11 мај од истрели од израелските одбранбени сили (ИДФ), се вели во заклучокот на Високиот комесаријат за човекови права на ОН.

ОН: Новинарката на Ал Џезира убиена е од израелски оган, бараме кривична истрага

А1 On - 24.06.2022

Палестинско-американската новинарка Ширин Абу Аклех беше убиена на 11 мај од истрели од израелските одбранбени сили (ИДФ), се вели во заклучокот на Високиот комесаријат за човекови права на ОН.

ОН: Новинарката на Ал Џезира убиена е од израелски оган, бараме кривична истрага

Канал5 - 24.06.2022

Палестинско-американската новинарка Ширин Абу Аклех беше убиена на 11 мај од истрели од израелските одбранбени сили (ИДФ), се вели во заклучокот на Високиот комесаријат за човекови права на ОН.

ОН бара кривична истрага – Новинарката на Ал Џезира убиена е од израелски оган

Вечер Прес - 24.06.2022

Палестинско-американската новинарка Ширин Абу Аклех беше убиена на 11 мај од истрели од израелските одбранбени сили (ИДФ), се вели во заклучокот на Високиот комесаријат за човекови права на ОН.

ОН: Новинарката на Ал Џезира убиена е од израелски оган, бараме кривична истрага

Lider - 24.06.2022

Палестинско-американската новинарка Ширин Абу Аклех беше убиена на 11 мај од истрели од израелските одбранбени сили (ИДФ), се вели во заклучокот на Високиот комесаријат за човекови права на ОН.

ОН: Новинарката на Ал Џезира убиена е од израелски оган, бараме кривична истрага

MakPress - 25.06.2022

Палестинско-американската новинарка Ширин Абу Аклех беше убиена на 11 мај од истрели од израелските одбранбени сили (ИДФ), се вели во заклучокот на Високиот комесаријат за човекови права на ОН.