TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Свечено отворање на скијачката сезона на Копаоник, во знакот на богатата содржина и незаборавната забава

Еспресо - 04.12.2023

Зимската сезона на омилената дестинација на регионот официјално се отвора на 7 декември со манифестацијата Ski Opening Kopaonik, која оваа година ќе ја одбележи разновидна и богата програма, луксузни содржини и традиционално одличните настапи на ...

Голем спектакл за отворањето на ски сезона на Копаоник од 7-10 декември

Црнобело - 04.12.2023

Зимската сезона на омилената дестинација на целиот регион, официјално се отвара на 7 декември под манифестација SKI OPENING KOPAONIK. Оваа година е спремна разновидна програма, луксузни содржини и традиционално големи концерти на балканските ѕвезди ...

Од 7-ми до 10-ти декември: Голем спектакл за отоворањето на ски сезоната на Копаоник

Вистина.мк - 05.12.2023

Зимската сезона на омилената дестинација на целиот регион, официјално се отвора на 7-ми декември под манифестација SKI OPENING KOPAONIK. Оваа година е спремен разновиден програм, луксузни содржини и традиционално големи концерти на балканските ...