TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зголемен број пожари во Неготинско и Демиркаписко

Сител - 19.07.2019

Зголемен е бројот на пожари во Неготинско и Демиркаписко. За шест месеци од годинава, имало речиси ист број пожари, колку за целата измината година. Ова го соопшти командирот на Противпожарната единица Иле Илиев, во изјава за МИА.

Товарен воз предизвикал пожар близу пругата од Дуброво до Демир Капија

Канал5 - 18.07.2019

Товарен воз денеска предизвикал пожар близу железничка пруга од Дуброво до Демир Капија, најверојатно поради искрење при движење, изјави за МИА Иле Илиев, командир на Територијалната противпожарна единица од Неготино.

Се зголеми бројот на пожари во Неготино и Демир Капија

Фокус - 19.07.2019

За време на изминативе шест месеци има речиси ист број на пожари како цела измината година во Неготинско и Демиркаписко. Ова го соопшти командирот на Противпожарната единица Иле Илиев, во изјава за МИА.

Товарен воз предизвикал пожар близу пругата од Дуброво до Демир Капија

Вечер - 18.07.2019

Товарен воз денеска предизвикал пожар близу железничка пруга од Дуброво до Демир Капија, најверојатно поради искрење при движење, изјави за МИА Иле Илиев, командир на Територијалната противпожарна единица од Неготино.

Зголемен број пожари во Неготинско и Демиркаписко

ММС - 19.07.2019

Зголемен е бројот на пожари во Неготинско и Демиркаписко. За шест месеци од годинава, имало речиси ист број пожари, колку за целата измината година. Ова го соопшти командирот на Противпожарната единица Иле Илиев, во изјава за МИА.

Товарен воз предизвикал пожар близу пругата од Дуброво до Демир Капија

Сител - 18.07.2019

Товарен воз денеска предизвикал пожар близу железничка пруга од Дуброво до Демир Капија, најверојатно поради искрење при движење, изјави за МИА Иле Илиев, командир на Територијалната противпожарна единица од Неготино.

Зголемен бројот на пожари во Неготинско и Демиркаписко

MakPress - 19.07.2019

Зголемен е бројот на пожари во Неготинско и Демиркаписко. За шест месеци од годинава, имало речиси ист број пожари, колку за целата измината година. Ова го соопшти командирот на Противпожарната единица Иле Илиев, во изјава за МИА.

Воз предизвика голем пожар во Демир Капија

Press24 - 18.07.2019

Товарен воз денеска предизвикал пожар близу железничка пруга од Дуброво до Демир Капија, најверојатно поради искрење при движење, изјави за МИА Иле Илиев, командир на Територијалната противпожарна единица од Неготино.

Товарен воз предизвикал пожар близу пругата од Дуброво до Демир Капија

Либертас - 18.07.2019

Товарен воз денеска предизвикал пожар близу железничка пруга од Дуброво до Демир Капија, најверојатно поради искрење при движење, изјави за МИА Иле Илиев, командир на Територијалната противпожарна единица од Неготино.

Товарен воз предизвикал пожар близу пругата од Дуброво до Демир Капија

PressingTV - 18.07.2019

Товарен воз денеска предизвикал пожар близу железничка пруга од Дуброво до Демир Капија, најверојатно поради искрење при движење, изјави за МИА Иле Илиев, командир на Територијалната противпожарна единица од Неготино.

Товарен воз предизвикал пожар во Демир Капија

ТВ21 - 18.07.2019

Товарен воз предизвикал пожар близу железничка пруга од Дуброво до Демир Капија, најверојатно поради искрење при движење, изјави за МИА Иле Илиев, командир на Територијалната противпожарна единица од Неготино.

Воз предизвика голем пожар во Демир Капија

Курир - 18.07.2019

Товарен воз денеска предизвикал пожар близу железничка пруга од Дуброво до Демир Капија, најверојатно поради искрење при движење, изјави за МИА Иле Илиев, командир на Територијалната противпожарна единица од Неготино.

Поради искрење воз предизвика пожар во Демир Капија

Скопје инфо - 18.07.2019

Товарен воз денеска предизвикал пожар близу железничка пруга од Дуброво до Демир Капија, најверојатно поради искрење при движење, изјави за МИА Иле Илиев, командир на Територијалната противпожарна единица од Неготино.

Товарен воз денеска предизвикал пожар близу железничка пруга од Дуброво до Демир Капиј

MakPress - 18.07.2019

Товарен воз денеска предизвикал пожар близу железничка пруга од Дуброво до Демир Капија, најверојатно поради искрење при движење, изјави за МИА Иле Илиев, командир на Територијалната противпожарна единица од Неготино.