TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Сигнал“ има технички проблеми откога за една недела стекна 40 милиони корисници

Макфакс - 15.01.2021

Шифрираната услуга за пораки „Сигнал“ соопшти дека има технички проблеми, но вети дека бргу ќе ги надмине. Оваа апликација, промовирана од Илон Маск и Едвард Сноуден, неодамна успеа да собере милиони нови корисници.

Зголемен број на корисници на апликацијата Сигнал

Курир - 14.01.2021

пликацијата за испраќање пораки Сигнал забележа драстичен пораст на бројот на корисници откако апликацијата ВацАп ги смени правилата. ВацАп ги смени правилата и набрзо корисниците на апликацијата ќе мора да ги споделат своите податоци со Фејсбук и ...

Зголемен број на корисници на апликацијата Сигнал

Опсервер - 14.01.2021

– Апликацијата за испраќање пораки Сигнал забележа драстичен пораст на бројот на корисници откако апликацијата ВацАп ги смени правилата. ВацАп ги смени правилата и набрзо корисниците на апликацијата ќе мора да ги споделат своите податоци со Фејсбук ...

Signal за само неколку дена стана најбараната апликација во светот

USB - 14.01.2021

Милиони корисници ширум светот во последните неколку дена направија профил на апликацијата за размена на пораки Signal, со што оваа апликација стана најбараната во светот. Апликацијата за испраќање пораки Signal забележа драстичен пораст на бројот ...

Зголемен број на корисници на апликацијата Сигнал

MakPress - 14.01.2021

Апликацијата за испраќање пораки Сигнал забележа драстичен пораст на бројот на корисници откако апликацијата ВацАп ги смени правилата. ВацАп ги смени правилата и набрзо корисниците на апликацијата ќе мора да ги споделат своите податоци со Фејсбук и ...

„Сигнал“ има технички проблеми откако за една недела стекна 40 милиони корисници

Вечер - 15.01.2021

Шифрираната услуга за пораки „Сигнал“ соопшти дека има технички проблеми, но вети дека брзо ќе ги надмине. Оваа апликација, промовирана од Илон Маск и Едвард Сноуден, неодамна успеа да собере милиони нови корисници.

„Сигнал“ има технички проблеми откако за една недела стекна 40 милиони корисници

Н.Македонија - 15.01.2021

Шифрираната услуга за пораки „Сигнал“ не работи поради техничките проблеми, соопшти компанијата и вети дека брзо ќе го надмине проблемот. Милиони нови корисници неодамна се собраа на оваа апликација, промовирана од Илон Маск и Едвард Сноуден.

Апликацијата „Signal“ доживува технички потешкотии, не може да опслужи 40 милиони корисници

Денар - 15.01.2021

Шифрираната услуга за пораки „Signal“ соопшти дека има технички проблеми, но вети дека брзо ќе ги надмине. Оваа апликација, промовирана од Илон Маск и Едвард Сноуден, неодамна успеа да собере милиони нови корисници.

Откако WhatsApp ја смени политиката за приватност, извршниот директор на Viber ги повикува корисниците да бараат ...

Кумановски м. - 14.01.2021

Viber една од водечките светски апликации за лесна и бесплатна комуникација, го изрази својот бес од најновата верзија на политиката за приватност на WhatsApp. Иако корисниците на WhatsApp досега имаа право на избор на апликацијата може да им биде ...

Истражување откри дека и Сигнал и Телеграм не се ништо подобри од Вотсап

Кумановски м. - 14.01.2021

Откако WhatsApp објави промена на правилата за употреба и крена голема прашина со одредбите според кои податоците за корисниците се споделуваат со Facebook, и потенцијално со трети лица, многу корисници решија да бараат алтернативни апликации за ...

Зголемен број на корисници на апликацијата Сигнал

Либертас - 14.01.2021

Апликацијата за испраќање пораки Сигнал забележа драстичен пораст на бројот на корисници откако апликацијата ВацАп ги смени правилата. ВацАп ги смени правилата и набрзо корисниците на апликацијата ќе мора да ги споделат своите податоци со Фејсбук и ...

Signal преземена 7,5 милиони пати за само 4 дена!

Телефони.мк - 14.01.2021

Signal е најбараната апликација во последнава недела, која се смета за одлична алтернатива, откако WhatsApp ги промени правилата и условите на работа. 7,5 милиони корисници глобално ја инсталирале апликацијата во периодот од четврток до недела.

Signal за неколку дена стана најбараната апликација во светот

Кајгана - 14.01.2021

Милиони луѓе ширум светот во последните неколку дена направија профил на апликацијата за размена на пораки Signal, со што оваа апликација стана најбараната во светот. Според официјалните податоци, во периодот од четврток до недела, апликацијата била ...