TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Huawei го претстави P smart на македонскиот пазар

ЗаЗабава - 14.02.2018

Huawei на почетокот на овој месец го пушти во продажба новиот модел P smart кој доаѓа со новиот EMUI 8.0 – оперативниот систем (базиран на Андроид 8.0) и со дизајн фокусиран на својот FullView ...

Huawei го претстави P smart на македонскиот пазар - нов стилски Smartphone за младите корисници

Точка - 14.02.2018

Huawei пушти во продажба нов модел на македонскиот пазар во почетокот на февруари месец. Смартфонот P smart доаѓа со новиот EMUI 8.0 - оперативниот систем (базиран на Андроид 8.0) и со дизајн фокусиран на својот FullView дисплеј.

Doogee V е копија на iPhone X, но со вграден сензор за отпечатоци на екранот

Локално - 14.02.2018

Кинескиот производител Doogee покажа нов паметен телефон кој изгледа многу слично на iPhone X, но само по изглед. Една од карактеристиките на мобилниот уред на Apple е пресекот на врвот на екранот.

Huawei го претстави P smart на македонскиот пазар

USB - 14.02.2018

Смартфонот P smart доаѓа со новиот EMUI 8.0 – оперативниот систем (базиран на Андроид 8.0) и со дизајн фокусиран на својот FullView дисплеј Huawei пушти во продажба нов модел на македонскиот пазар во почетокот на февруари месец.

HUAWEI P Smart стартува во Македонија

Телефони.мк - 14.02.2018

Huawei во продажба пушти нов модел на македонскиот пазар во почетокот на февруари месец. Смартфонот P smart доаѓа со новиот EMUI 8.0 - оперативниот систем (базиран на Андроид 8.0) и со дизајн фокусиран на својот FullView дисплеј.

Huawei го претстави P smart на македонскиот пазар – нов стилски Smartphone за младите корисници

Бизнис Вести - 15.02.2018

Huawei пушти во продажба нов модел на македонскиот пазар во почетокот на февруари месец. Смартфонот P smart доаѓа со новиот EMUI 8.0 – оперативниот систем (базиран на Андроид 8.0) и со дизајн фокусиран на својот FullView дисплеј.

Huawei го претстави P smart на македонскиот пазар - нов стилски Smartphone за младите корисници

Црнобело - 15.02.2018

Huawei пушти во продажба нов модел на македонскиот пазар во почетокот на февруари месец. Смартфонот P smart доаѓа со новиот EMUI 8.0 - оперативниот систем (базиран на Андроид 8.0) и со дизајн фокусиран на својот FullView дисплеј.

Huawei го претстави P smart на македонскиот пазар – нов стилски Smartphone за младите корисници(фото)

Денар - 15.02.2018

Huawei пушти во продажба нов модел на македонскиот пазар во почетокот на февруари месец. Смартфонот P smart доаѓа со новиот EMUI 8.0 – оперативниот систем (базиран на Андроид 8.0) и со дизајн фокусиран на својот FullView дисплеј.

Huawei го претстави P smart на македонскиот пазар – нов стилски Smartphone за младите корисници

МакМода - 15.02.2018

Huawei пушти во продажба нов модел на македонскиот пазар во почетокот на февруари месец. Смартфонот P smart доаѓа со новиот EMUI 8.0 – оперативниот систем (базиран на Андроид 8.0) и со дизајн фокусиран на својот FullView дисплеј.

Huawei го претстави P smart на македонскиот пазар

Бизнис Инфо - 15.02.2018

Huawei пушти во продажба нов модел на македонскиот пазар. Смартфонот P smart доаѓа со новиот EMUI 8.0 – оперативниот систем (базиран на Андроид 8.0) и со дизајн фокусиран на својот Full View дисплеј.