TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Може да и биде дедо и тоа го знаеме сите“: Познатиот пејач не престанува да ја шокира јавноста поради врската со 40 ...

Фактор - 25.11.2022

Лајонел Ричи и Лиза Париси се во среќна врска веќе неколку години, а големата разлика во години не е пречка за нивната љубов. Познатиот музичар Лајонел Ричи (73) веќе неколку години е вљубен во младата Лиза Париси (33), а кога јавноста дозна за ...

„Може дедо да ѝ биде и сите го знаеме тоа“: Познатиот пејач не престанува да ја згрозува јавноста поради врската со 40 ...

Убавина и Здравје - 25.11.2022

Лајонел Ричи и Лиса Париџи веќе неколку години се во среќна врска, а големата разлика во годините не претставува никаква пречка за нивната љубов Славниот музичар Лајонел Ричи веќе неколку години е во врска со младата Лиса Париџи (33) , а кога ...