TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Комичната оперета „66-ка“ вечер во Крива Паланка

А1 On - 11.10.2018

Во Националната установа Центар за култура Крива Паланка, вечер во 20 часот ќе биде прикажана комичната опера во еден чин „66-ка“ на Жак Офенбах. – Оперетата е едночинка и за прв пат се претставува во Македонија, на македонски јазик.

Комичната оперета „66-ка“ вечер во Крива Паланка

Сител - 11.10.2018

Во Националната установа Центар за култура Крива Паланка, вечер во 20 часот ќе биде прикажана комичната опера во еден чин „66-ка“ на Жак Офенбах. - Оперетата е едночинка и за прв пат се претставува во Македонија, на македонски јазик.

Комичната оперета „66-ка“ вечер во Крива Паланка

1tv - 11.10.2018

Во Националната установа Центар за култура Крива Паланка, вечер во 20 часот ќе биде прикажана комичната опера во еден чин „66-ка“ на Жак Офенбах. – Оперетата е едночинка и за прв пат се претставува во Македонија, на македонски јазик.

Комичната оперета „66-ка“ вечер во Крива Паланка

Вечер - 11.10.2018

Во Националната установа Центар за култура Крива Паланка, вечер во 20 часот ќе биде прикажана комичната опера во еден чин „66-ка“ на Жак Офенбах. – Оперетата е едночинка и за прв пат се претставува во Македонија, на македонски јазик.