TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пецас: Изборот на Схинас за потпретседател на ЕК е национален успех од огромно значење

24Инфо - 11.09.2019

Портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот редовен брифинг со новинарите го коментираше изборот на Маргаритис Схинас за потпретседател на Европската комисија, велејќи дека е важен национален успех, но значи и израз на доверба кон ...

Пецас: Правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици од национално штетниот Договор од Преспа

+инфо - 11.09.2019

Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици како за македонските производи така и во врска со македонскиот јазик и националност кои имаат некои негативни последици, вели портпаролот на ...

Пецас: Изборот на Схинас за потпретседател на ЕК е национален успех од огромно значење

А1 On - 11.09.2019

Портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот редовен брифинг со новинарите го коментираше изборот на Маргаритис Схинас за потпретседател на Европската комисија, велејќи дека е важен национален успех, но значи и израз на доверба кон Грција.

Пецас: Правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици од национално штетниот Договор од Преспа

Курир - 11.09.2019

Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици како за македонските производи така и во врска со македонскиот јазик и националност кои имаат некои негативни последици, вели портпаролот на ...

Пецас: Изборот на Схинас за потпретседател на ЕК е национален успех од огромно значење

Нетпрес - 11.09.2019

Портпаролот на грчката Влада Стелиос Пецас на денешниот редовен брифинг со новинарите го коментираше изборот на Маргаритис Схинас за потпретседател на Европската комисија, велејќи дека е важен национален успех, но значи и израз на доверба кон ...

Пецас: Правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици од национално штетниот Договор од Преспа

Локално - 11.09.2019

Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици како за македонските производи така и во врска со македонскиот јазик и националност кои имаат некои негативни последици, вели портпаролот на ...

Пецас: Правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици од национално штетниот Договор од Преспа

Опсервер - 11.09.2019

Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици како за македонските производи така и во врска со македонскиот јазик и националност кои имаат некои негативни последици, вели портпаролот на ...

Пецас: Правиме сѐ за да ги ублажиме негативните последици од национално штетниот Договор од Преспа

Слободен Печат - 11.09.2019

Пецас ова го изјави на денешниот редовен брифинг со новинарите, одговарајќи на прашањето како грчката влада го карактеризира Договорот од Преспа. Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици ...

Пецас: Правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици од Договорот од Преспа

24Инфо - 11.09.2019

Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици како за македонските производи така и во врска со македонскиот јазик и националност кои имаат некои негативни последици, вели портпаролот на ...

Пецас: Правиме напори за ублажување на последиците од штетниот Договор од Преспа

Денешен - 11.09.2019

Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици како за македонските производи така и во врска со македонскиот јазик и националност кои имаат некои негативни последици, вели портпаролот на ...

Пецас: Правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици од национално штетниот Договор од Преспа

Сител - 11.09.2019

Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици како за македонските производи така и во врска со македонскиот јазик и националност кои имаат некои негативни последици, вели портпаролот на ...

Пецас: Правиме сѐ за да ги ублажиме негативните последици од национално штетниот Договор од Преспа

1tv - 11.09.2019

Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици како за македонските производи така и во врска со македонскиот јазик и националност кои имаат некои негативни последици, вели портпаролот на ...

Пецас: Правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици од национално штетниот Договор од Преспа

Нетпрес - 11.09.2019

Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици како за македонските производи така и во врска со македонскиот јазик и националност кои имаат некои негативни последици, вели портпаролот на ...

Пецас: Правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици од национално штетниот Договор од Преспа

А1 On - 11.09.2019

Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици како за македонските производи така и во врска со македонскиот јазик и националност кои имаат некои негативни последици, вели портпаролот на ...

Пецас: Правиме сѐ за да ги ублажиме негативните последици од национално штетниот Договор од Преспа

Либертас - 11.09.2019

Договорот од Преспа е национално штетен и правиме сѐ што можеме за да ги ублажиме негативните последици како за македонските производи така и во врска со македонскиот јазик и националност кои имаат некои негативни последици, вели портпаролот на ...