TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НА ОВОЈ ДАТУМ НИКАКО НЕ ПРАВЕТЕ СВАДБА ВО 2024: Еве кој датуми се најповолни за вашиот ден од соништата

Курир - 14.02.2024

Според кинескиот хороскоп, годината на Дрвениот змеј, која владее од 10 февруари 2024 до 28 јануари 2025 година, носи многу позитивни работи. Змејовите се почитувани симболи на кинеската астрологија и познати по својата моќ, мудрост и успех, а ...

Астролозите предупредуваат: Се верува дека ова е најлошиот датум за свадба во 2024 година!

ТВ21 - 13.02.2024

Еден датум во 2024 година е особено лош за свадба, според астролозите. Поволните денови за брак може да се изберат според различни критериуми, дали е тоа одлична шанса за убаво време, убав датум, годишнина од запознавање… Сепак, многумина тој датум ...

Астролозите предупредуваат: Се верува дека ова е најлошиот датум за свадба во 2024 година!

Zoom - 13.02.2024

реклама Еден датум во 2024 година е особено лош за свадба, според астролозите. Поволните денови за брак може да се изберат според различни критериуми, дали е тоа одлична шанса за убаво време, убав датум, годишнина од запознавање… Сепак, многумина ...

Се верува дека ова е најлошиот датум за свадба во 2024 година!

Пулс24 - 13.02.2024

реклама Еден датум во 2024 година е особено лош за свадба, според астролозите. Поволните денови за брак може да се изберат според различни критериуми, дали е тоа одлична шанса за убаво време, убав датум, годишнина од запознавање… Сепак, многумина ...