TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Несоодветниот отпад ја уништува пречистителната станица Куманово

Локално - 14.02.2018

Влажни марамчиња, хигиенски влошки и детски пелени прават илјадници евра штета на станицата. Кожа, коски од животни висат закачени на главната решетка на пречистителната станица во близина на кумановското село Доброшане.

Несоодветниот отпад ја уништува пречистителната станица Куманово

Либертас - 14.02.2018

Влажни марамчиња, хигиенски влошки и детски пелени прават илјадници евра штета на станицата. Кожа, коски од животни висат закачени на главната решетка на пречистителната станица во близина на кумановското село Доброшане.

Несоодветниот отпад ја уништува пречистителната станица Куманово

Слободен Печат - 14.02.2018

Влажни марамчиња, хигиенски влошки и детски пелени прават илјадници евра штета на станицата. Кожа, коски од животни висат закачени на главната решетка на пречистителната станица во близина на кумановското село Доброшане.

Несоодветниот отпад ја уништува пречистителната станица Куманово

iPortal - 14.02.2018

Влажни марамчиња, хигиенски влошки и детски пелени прават илјадници евра штета на станицата. Кожа, коски од животни висат закачени на главната решетка на пречистителната станица во близина на кумановското село Доброшане.