TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Коцкање - токсикоманија без дрога

Факултети - 17.02.2024

Коцкањето е старо колку и човештвото. Се појавило во 2500 г. пр.н.е. и води потекло од древната Кина, а подоцна се појавува во Индија, па во стариот Рим. Како пример би го посочила блек џек, кој потекнува од Кина од 1900 година, а подоцна еволуира ...

НАЈМАЛКУ 30 ПРОЦЕНТИ ОД ПРОФИТОТ НА КОЦКАРНИЦИТЕ И ОБЛОЖУВАЛНИЦИТЕ ДА СЕ ДАВА НА ДРЖАВАТА! Најчевска со свој став

Фактор - 16.02.2024

По големата бука што се крена за законот за игри на среќа, се огласи и професорката Мирјана Најчевска со свој став. „ Коцкарниците треба да бидат надвор од град без достап со јавен превоз. И не смее да има онлајн коцкање.