TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мадона со провокативни ФОТОГРАФИИ го најави новото издание на својата книга „Секс“

Локално - 26.11.2022

Мадона е позната како личност која сака да ја шокира јавноста, како и да им приредува изненадувања на своите фанови. Така сега реши да прослави 30 години од објавувањето на нејзината еротска фото книга „Секс“.

Мадона одбележува важна работа во својот живот и тоа со провокативни фотографии: Пејачката доби осуда од јавноста! ...

Убавина и Здравје - 26.11.2022

Пејачката Мадона ги враќа деведесетите на голема врата, па се здружила со модната куќа „Iv Sen Loran“ и една издавачка куќа за да ги одбележи 30 години од објавувањето на нејзината еротска фото-книга „Секс“.

Мадона со провокативни фотографии одбележува важна работа во животот: Пејачката доби огромна осуда од јавноста

Попара - 26.11.2022

Пејачката Мадона ги враќа деведесетите на голема врата, па се здружила со модната куќа „Iv Sen Loran“ и една издавачка куќа за да ги одбележи 30 години од објавувањето на нејзината еротска фото-книга „Секс“.

Мадона со провокативни фотографии одбележува важна работа во животот

Нетпрес - 27.11.2022

Пејачката Мадона ги враќа деведесетите на голема врата, па се здружила со модната куќа „Iv Sen Loran“ и една издавачка куќа за да ги одбележи 30 години од објавувањето на нејзината еротска фото-книга „Секс“.