TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Додека трае новиот концепт за спојување на историјата со други предмети, професорите од Институтот за историја нема да ...

Факултети - 27.11.2023

Бидејќи сме игнорирани во однос на нашиот став дека не го прифаќаме новиот концепт, нема ни да рецензираме учебници за нешто што е неприфатливо за нас, велат професорите по историја по изјавата на Шаќири дека материјалите за учебници пристигнале во ...

Здружението на просветните работници од Куманово бара повлекување на новата концепција за основно образование

Факултети - 27.11.2023

Кумановските просветни работници бараат повлекување на новата концепција за основно образование, како и итно печатење на учебници, соопштија денеска надлежните од Здружение на просветни работници – Куманово.

Здружението на просветните работници од Куманово бара повлекување на новата концепција за основно образование

MakPress - 28.11.2023

Кумановските просветни работници бараат повлекување на новата концепција за основно образование како и итно печатење на учебници, соопштија денеска надлежните од Здружение на просветни работници – Куманово.