TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Шилегов го отцепи Бутел од Скопје, затворени две улици

Макфакс - 13.03.2018

Нема возач ниту пак патник во ЈСП што не го пцуе скопскиот градоначалник Петре Шилегов додека минува низ Бутел, последнава недела. Километарски колони возила се создаваат околу кружниот тек во близина на Општината, оти од минатата недела тој е ...

(Видео) Шилегов го отцепи Бутел од Скопје, затворени две улици

Вечер - 13.03.2018

Нема возач ниту пак патник во ЈСП што не го пцуе скопскиот градоначалник Петре Шилегов додека минува низ Бутел, последнава недела. Километарски колони возила се создаваат околу кружниот тек во близина на Општината, оти од минатата недела тој е ...

ВИДЕО: Шилегов го отцепи Бутел од Скопје

А1 On - 13.03.2018

Нема возач ниту пак патник во ЈСП што не го пцуе скопскиот градоначалник Петре Шилегов додека минува низ Бутел, последнава недела. Километарски колони возила се создаваат околу кружниот тек во близина на Општината, оти од минатата недела тој е ...

Шилегов го отцепи Бутел од Скопје (видео)

Република - 13.03.2018

Нема возач ниту пак патник во ЈСП што не го пцуе скопскиот градоначалник Петре Шилегов додека минува низ Бутел, последнава недела. Километарски колони возила се создаваат околу кружниот тек во близина на Општината, оти од минатата недела тој е ...