TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Закани со бомби упатени до медиуми и аеродроми во Бугарија

Р.С.Европа - 22.08.2019

Бугарската полиција почна да ги истражува неколкуте закани со бомби упатени преку мејлови до медиумски куќи во Софија и до големите аеродроми во Бугарија. Тимови на специјалната полиција барале ескплозив на аеродромите во Софија, Пловдив, Варна и ...

Закани за бомби испратени до редакции и аеродроми во Бугарија

Макфакс - 21.08.2019

Бугарската полиција почна да истражува неколку закани за бомби испратени преку мејл до медиумски куќи во Софија и до најголемите аеродроми во земјата, пренесува БНТ. Екипи на специјалните единици бараа експлозив на аеродромите во Софија, Пловдив, ...

Закани со бомби упатени до медиуми и аеродроми во Бугарија

Вечер - 22.08.2019

Бугарската полиција почна да ги истражува неколкуте закани со бомби упатени преку мејлови до медиумски куќи во Софија и до големите аеродроми во Бугарија. Тимови на специјалната полиција барале ескплозив на аеродромите во Софија, Пловдив, Варна и ...

Закани за бомби испратени до редакции и аеродроми во Бугарија

Точка - 21.08.2019

Бугарската полиција почна да истражува неколку закани за бомби испратени преку мејл до медиумски куќи во Софија и до најголемите аеродроми во земјата, пренесува БНТ. Екипи на специјалните единици бараа експлозив на аеродромите во Софија, Пловдив, ...

Закани со бомби упатени до медиуми и аеродроми во Бугарија

Тера - 22.08.2019

Бугарската полиција почна да ги истражува неколкуте закани со бомби упатени преку мејлови до медиумски куќи во Софија и до големите аеродроми во Бугарија. Тимови на специјалната полиција барале ескплозив на аеродромите во Софија, Пловдив, Варна и ...

Закани за бомби испратени до редакции и аеродроми во Бугарија

24Инфо - 21.08.2019

Бугарската полиција почна да истражува неколку закани за бомби испратени преку е-пошта до медиумски куќи во Софија и до најголемите аеродроми во земјата, пренесува БНТ. Екипи на специјалните единици бараа експлозив на аеродромите во Софија, Пловдив, ...

Лажни пријави за бомби ја вознемирија Бугарија

Н.Македонија - 21.08.2019

Бугарската полиција започна да истражува неколку закани за бомби испратени преку мејл до медиумски куќи во Софија и до најголемите аеродроми во земјата, пренесува БНТ. Екипи на специјалните единици бараа експлозив на аеродромите во Софија, Пловдив, ...

Лажни пријави за бомби ја вознемирија Бугарија

+инфо - 21.08.2019

Бугарската полиција почна да истражува неколку закани за бомби испратени преку мејл до медиумски куќи во Софија и до најголемите аеродроми во земјата, пренесува БНТ. Екипи на специјалните единици бараа експлозив на аеродромите во Софија, Пловдив, ...

Закани за бомби испратени до редакции и аеродроми во Бугарија

iPortal - 21.08.2019

Бугарската полиција почна да истражува неколку закани за бомби испратени преку е-пошта до медиумски куќи во Софија и до најголемите аеродроми во земјата, пренесува БНТ. Екипи на специјалните единици бараа експлозив на аеродромите во Софија, Пловдив, ...

БУГАРИТЕ ВОЗНЕМИРЕНИ: Полицијата ги истражува заканите со бомби до медиумите и аеродромите

Слободен Печат - 22.08.2019

Екипи на специјалните единици бараа експлозив на аеродромите во Софија, Пловдив, Варна и Бургас, како и во редакциите на бугарската државна телевизија и водечкиот весник „24 часа“, но ништо не нашле.