TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фарах годинава ќе се се пензионира

Опсервер - 31.01.2023

Четирикратниот олимписки шампион, британскиот тркач Мохамед Фарах изјави дека 2023 година би можела да биде последната година од неговата професионална кариера. – Нема да одам на Олимпијадата во Париз и мислам дека 2023 ќе ми биде последна.

Фарах годинава ќе се се пензионира

Курир - 31.01.2023

Четирикратниот олимписки шампион, британскиот тркач Мохамед Фарах изјави дека 2023 година би можела да биде последната година од неговата професионална кариера. – Нема да одам на Олимпијадата во Париз и мислам дека 2023 ќе ми биде последна.

Фарах годинава ќе се се пензионира

Сител - 31.01.2023

Четирикратниот олимписки шампион, британскиот тркач Мохамед Фарах изјави дека 2023 година би можела да биде последната година од неговата професионална кариера. – Нема да одам на Олимпијадата во Париз и мислам дека 2023 ќе ми биде последна.

Фарах годинава ќе се се пензионира

OhridNews - 31.01.2023

Четирикратниот олимписки шампион, британскиот тркач Мохамед Фарах изјави дека 2023 година би можела да биде последната година од неговата професионална кариера. Лондонскиот маратон ќе се одржи на 23 април, додека Светското првенство во атлетика е ...

Фарах заминува во пензија

Вечер Прес - 31.01.2023

Четирикратниот олимписки шампион, Британецот Мохамед Фарах изјави дека 2023 година би можела да биде последната година од неговата професионална кариера. Нема да одам на Олимпијадата во Париз и мислам дека 2023 ќе ми биде последна.

Фарах годинава ќе се се пензионира

MakPress - 31.01.2023

Четирикратниот олимписки шампион, британскиот тркач Мохамед Фарах изјави дека 2023 година би можела да биде последната година од неговата професионална кариера. – Нема да одам на Олимпијадата во Париз и мислам дека 2023 ќе ми биде последна.