TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кои ѕвезди користат стари модели на телефони?

Кајгана - 12.10.2018

Додека некои ѕвезди од светот на забавната, филмската и модната индустрија не можат да го замислат својот ден без смартфон кој им овозможува користење на бројни апликации, поединечни славни личности сепак не се откажуваат од своите постари уреди.

Холивудски ѕвезди кои користат стари модели на мобилни телефони

USB - 12.10.2018

Додека некои ѕвезди од светот на забавната, филмската и модната индустрија не можат да замислат ден без својот смартфон, одредени славни личности никако не можат да се откажат од користењето на своите стари мобилни уреди.