TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Протести на опозицијата во Белорусија

24Инфо - 24.03.2019

Околу 2.000 приврзаници на опозицијата во Белорусија денеска се собраа на протест во Минск, за да ја одбележат 101-та годишнина од формирањето на Белоруската Народна Република во текот на Првата светска војна.

Протести на опозицијата во Белорусија

А1 On - 24.03.2019

Околу 2.000 приврзаници на опозицијата во Белорусија денеска се собраа на протест во Минск, за да ја одбележат 101-та годишнина од формирањето на Белоруската Народна Република во текот на Првата светска војна.

Протести на опозицијата во Белорусија

1tv - 24.03.2019

Околу 2.000 приврзаници на опозицијата во Белорусија денеска се собраа на протест во Минск, за да ја одбележат 101-та годишнина од формирањето на Белоруската Народна Република во текот на Првата светска војна.

Протести на опозицијата во Белорусија

Локално - 24.03.2019

Околу 2.000 приврзаници на опозицијата во Белорусија денеска се собраа на протест во Минск, за да ја одбележат 101-та годишнина од формирањето на Белоруската Народна Република во текот на Првата светска војна.

Протести на опозицијата во Белорусија

+инфо - 24.03.2019

Околу 2.000 приврзаници на опозицијата во Белорусија денеска се собраа на протест во Минск, за да ја одбележат 101-та годишнина од формирањето на Белоруската Народна Република во текот на Првата светска војна.

Протести на опозицијата во Белорусија

MakPress - 25.03.2019

Околу 2.000 приврзаници на опозицијата во Белорусија денеска се собраа на протест во Минск, за да ја одбележат 101-та годишнина од формирањето на Белоруската Народна Република во текот на Првата светска војна.

Протести на опозицијата во Белорусија

Опсервер - 25.03.2019

Околу 2.000 приврзаници на опозицијата во Белорусија денеска се собраа на протест во Минск, за да ја одбележат 101-та годишнина од формирањето на Белоруската Народна Република во текот на Првата светска војна.