TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Netflix планира да потроши околу 17 милијарди долари на нивна оригинална содржина оваа година

Smartportal - 17.01.2020

Ова покажува дека и оваа година, едни од најдобрите серии и филмови кои ќе ги гледаме, ќе бидат од оваа компанија Netflix изминатите години прерасна од место каде може да се гледаат добри филмови и серии од разни продукциски куќи, во место од каде ...

Стриминг револуцијата засекогаш ќе го промени Холивуд

Окно - 16.01.2020

Секои три децении, или речиси еднаш во генерација, Холивуд доживува тектонска промена. Транзицијата од немиот филм во дваесеттите години на минатиот век, подемот на телевизијата во педесеттите, кабловската експанзија „I want my MTV“ во осумдесеттите ...