TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прилеп доби нова модерна автобуска станица

Таратур - 03.07.2014

Прилеп по 50 години доби нова современа автобуска станица според европски стандарди. За нејзината изградба фирмата “Пелагонија бус” вложи 700 илјади евра.

Прилеп доби модерна автобуска станица со европски стандарди

Н.Македонија - 03.07.2014

Прилеп по 50 години доби нова современа, според европски стандарди автобуска станица. За нејзината изградба фирмата "Пелагонија бус" вложи 700 илјади евра Автобуската станица се простира на површина ...

Прилеп денес добива нова автобуска станица

Курир - 03.07.2014

Новата автобуска станица во Прилеп денес свечено ќе биде пуштена во употреба. Како што е најавено, на настанот кој ќе се одржи во 11 часот ќе присуствува министерот за транспорт и врски Миле ...

Прилеп доби нова автобуска станица

Lider - 03.07.2014

Во Прилеп денеска свечено ќе биде пуштена во употреба на новата автобуска станица во општина Прилеп. На свеченоста ќе присустува и Министерот за транспорт и врски, Миле ...

ФОТО: Автобуска станица по светски стандарди во Прилеп

Курир - 03.07.2014

Граѓаните на Прилеп овој ден го чекаа цели 50 години. Прилепчани од денес имаат нова, модерна и убава автобуска станица. Во присуство на министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески, ...

Прилеп доби нова автобуска станица по светски стандарди

Нетпрес - 03.07.2014

Новата Автобуска станица во Прилеп денеска свечено се пушти во употреба.На неа граѓаните на Прилеп чекаа цели 50 години. Овој објект кој во голема мера ќе придонесе за понатамошниот економски развој ...

Прилеп со модерна автобуска станица и според европски стандарди

Порта 3 - 03.07.2014

Прилеп по 50 години доби нова современа, според европски стандарди автобуска станица. За нејзината изградба фирмата „Пелагонија бус“ вложи 700 илјади евра Автобуската станица се простира на површина ...

Прилеп доби нова автобуска станица

МКД - 03.07.2014

Прилепчани од денеска за меѓуградски автобуски превоз ќе ја користат новата автобуска станица. Овој објект кој во голема мера ќе придонесе за понатамошниот економски развој на градот ги исполнува ...

Автобуската во Дојран стана проект без реализација

+инфо - 01.07.2014

И ова лето туристите немаат од каде да си купат или да заверат билет кога доаѓаат во Дојран, откако изостана најавата дека сезоната ќе се отвори со нова меѓуградска автобуска станица Според ...

Дојран и во новата сезона без автобуска станица

Н.Македонија - 01.07.2014

И ова лето туристите немаат од каде да си купат или да заверат билет кога доаѓаат во Дојран, откако изостана најавата дека сезоната ќе се отвори со нова меѓуградска автобуска станица Според ...