TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во завршна фаза реконструкцијата на улиците во Усје, во Кисела Вода

Макфакс - 26.11.2022

Усје, нека е аирлија, порача денес градоначалникот Орце Ѓорѓиевски по увидот направен во градежните активности во оваа месна заедница, каде во завршна фаза е обновата на улиците. Дел од нив Општина Кисела Вода ги асфалтира, дел ги поплочува со павер ...

Реконструкцијата на улиците во Усје во завршна фаза

Опсервер - 26.11.2022

– Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски денеска изврши увид во градежните активности во Усје, каде во завршна фаза е реконструкцијата на улиците. Како што соопшти Општина Кисела Вода, дел од улиците се асфалтираат, а дел се ...

Во завршна фаза реконструкцијата на улиците во Усје, во Кисела Вода

24Инфо - 26.11.2022

Усје, нека е аирлија, порача денес градоначалникот Орце Ѓорѓиевски по увидот направен во градежните активности во оваа месна заедница, каде во завршна фаза е обновата на улиците. Дел од нив Општина Кисела Вода ги асфалтира, дел ги поплочува со павер ...

Општина Кисела Вода: Реконструкцијата на улиците во Усје во завршна фаза

Канал5 - 26.11.2022

Усје, нека е аирлија, порача денес градоначалникот Орце Ѓорѓиевски по увидот направен во градежните активности во оваа месна заедница, каде во завршна фаза е обновата на улиците. Дел од нив Општина Кисела Вода ги асфалтира, дел ги поплочува со павер ...

Реконструкцијата на улиците во Усје во завршна фаза

Курир - 26.11.2022

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски денеска изврши увид во градежните активности во Усје, каде во завршна фаза е реконструкцијата на улиците. Како што соопшти Општина Кисела Вода, дел од улиците се асфалтираат, а дел се поплочува ...

Во завршна фаза е реконструкцијата на улиците во Усје

Нетпрес - 26.11.2022

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски денеска изврши увид во градежните активности во Усје, каде во завршна фаза е реконструкцијата на улиците. Како што соопшти Општина Кисела Вода, дел од улиците се асфалтираат, а дел се поплочува ...

Во завршна фаза реконструкцијата на улиците во Усје, во Кисела Вода

MTM - 27.11.2022

Усје, нека е аирлија, порача вчера градоначалникот Орце Ѓорѓиевски по увидот направен во градежните активности во оваа месна заедница, каде во завршна фаза е обновата на улиците. Дел од нив Општина Кисела Вода ги асфалтира, дел ги поплочува со павер ...

УСЈЕ ЌЕ СТАНЕ НЕПРЕПОЗНАТЛИВО - еве што се случува со „заборавената“ скопска населба

Фактор - 27.11.2022

Усје ќе стане населба без кал, со нови улици, најавува градоначалникот Орце Ѓорѓиевски, вчера по посетата на градежните работи во таа населба. „ Усје, нека е аирлија! Никој повеќе нема да ги дискриминира моите сограѓани усјани, конечно го добиваат ...

Усје ќе биде непрепознатливо, најави градоначалникот Ѓорѓиевски

Скопје1 - 27.11.2022

Усје ќе стане населба без кал, со нови улици, најавува градоначалникот Орце Ѓорѓиевски, вчера по посетата на градежните работи во таа населба. Усје, нека е аирлија! Никој повеќе нема да ги дискриминира моите сограѓани усјани, конечно го добиваат она ...