TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна изградба на пречистителна станица во Струмица

24 Вести - 25.10.2016

Во Струмица почна да се гради станицата за пречистување на отпадните и фекални води која цели 20 години стоеше во карабина фаза. Општинските власти деновиве издале одобрение за изградба на нова станица на германската компанија Вете е која го доби ...

Заев: Пречистителната станица во Струмица ќе биде готова до октомври 2017 ВИДЕО

+инфо - 25.10.2016

Минатата недела, струмичкиот градоначалникот Зоран Заев го издаде и потпиша одобрението за градба на објектот. Приоритетна развојна цел во секторот за заштита на животната средина, во агломерацијата Струмица, претставува третманот на отпадните води ...

Ќе почне изградбата на пречистителната станица во Струмица

Press24 - 25.10.2016

Во Струмица ќе започне изградба на Пречистителна станица за отпадни води, која треба да биде готова до 21 октомври 2017 година. Одобрението за градба на Пречистителната станица го потпиша градоначалникот на Општина Струмица, Зоран Заев.

Ќе почне изградбата на пречистителната станица во Струмица

Канал5 - 25.10.2016

Во Струмица ќе започне изградба на Пречистителна станица за отпадни води, која треба да биде готова до 21 октомври 2017 година. Одобрението за градба на Пречистителната станица го потпиша градоначалникот на Општина Струмица, Зоран Заев.

Ќе почне изградбата на пречистителната станица во Струмица

А1 On - 25.10.2016

Во Струмица ќе започне изградба на Пречистителна станица за отпадни води, која треба да биде готова до 21 октомври 2017 година. Одобрението за градба на Пречистителната станица го потпиша градоначалникот на Општина Струмица, Зоран Заев.

Ќе почне изградбата на пречистителната станица во Струмица

+инфо - 25.10.2016

Taa треба да биде готова до 21 октомври 2017 година. Во Струмица ќе започне изградба на Пречистителна станица за отпадни води, која треба да биде готова до 21 октомври 2017 година. Одобрението за градба на Пречистителната станица го потпиша ...

Ќе почне изградбата на пречистителната станица во Струмица...

Н.Македонија - 25.10.2016

Ќе почне изградбата на пречистителната станица во Струмица Во Струмица ќе започне изградба на Пречистителна станица за отпадни води, која треба да биде готова до 21 октомври 2017 година. Одобрението за градба на Пречистителната станица го потпиша ...

Ќе почне изградбата на пречистителната станица во Струмица

Либертас - 25.10.2016

Во Струмица ќе започне изградба на Пречистителна станица за отпадни води, која треба да биде готова до 21 октомври 2017 година. Одобрението за градба на Пречистителната станица го потпиша градоначалникот на Општина Струмица, Зоран Заев.

Ќе почне изградбата на пречистителната станица во Струмица

Порта 3 - 25.10.2016

Во Струмица ќе започне изградба на Пречистителна станица за отпадни води, која треба да биде готова до 21 октомври 2017 година. Одобрението за градба на Пречистителната станица го потпиша градоначалникот на Општина Струмица, Зоран Заев.

Ќе почне изградбата на пречистителната станица во Струмица

Lider - 25.10.2016

Во Струмица ќе започне изградба на Пречистителна станица за отпадни води, која треба да биде готова до 21 октомври 2017 година. Одобрението за градба на Пречистителната станица го потпиша градоначалникот на Општина Струмица, Зоран Заев.