TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Панорама / Оваа или онаа држава!

Н.Македонија - 23.02.2021

Тирана – Во последните извештаи на Европската канцеларија за азил, Албанија се најде на второто место според барањата за азил во однос на населението, оставајќи ја зад себе само Сирија, притоа 75 отсто од Албанците што бараат азил во земјите на ...

САД: Откажано давањето азил на мигрантите во Тексас

Бизнис Вести - 23.02.2021

САД наеднаш ги откажаа претходно утврдените планови да им се одобри азил на мигрантите на двете влезни точки во Тексас, со што се намали надежта на стотици луѓе кои повеќе месеци чекаат во Мексико да влезат во САД, иако новиот американски ...

Минатата година 6.500 албански граѓани побарале азил во земјите на ЕУ

Република - 22.02.2021

Независно од ограничувањата и тешката година поради пандемијата со Ковид-19, албанските граѓани не се откажале од желбата да ја напуштат земјата и да побараат азил во некоја од земјите членки на ЕУ, иако поради затворањето на границите тој број е ...

Минатата година 6.500 албански граѓани побарале азил во земјите на ЕУ

24Инфо - 22.02.2021

Независно од ограничувањата и тешката година поради пандемијата со Ковид-19, албанските граѓани не се откажале од желбата да ја напуштат земјата и да побараат азил во некоја од земјите членки на ЕУ, иако поради затворањето на границите тој број е ...

Минатата година 6.500 албански граѓани побарале азил во земјите на ЕУ

Независен - 22.02.2021

Независно од ограничувањата и тешката година поради пандемијата со Ковид-19, албанските граѓани не се откажале од желбата да ја напуштат земјата и да побараат азил во некоја од земјите членки на ЕУ, иако поради затворањето на границите тој број е ...

Минатата година 6.500 албански граѓани побарале азил во земјите на ЕУ

Телма - 22.02.2021

Независно од ограничувањата и тешката година поради пандемијата со Ковид-19, албанските граѓани не се откажале од желбата да ја напуштат земјата и да побараат азил во некоја од земјите членки на ЕУ, иако поради затворањето на границите тој број е ...

Минатата година 6.500 албански граѓани побарале азил во земјите на ЕУ

MakPress - 22.02.2021

Независно од ограничувањата и тешката година поради пандемијата со Ковид-19, албанските граѓани не се откажале од желбата да ја напуштат земјата и да побараат азил во некоја од земјите членки на ЕУ, иако поради затворањето на границите тој број е ...

САД: Откажано давањето азил на мигрантите во Тексас

Независен - 23.02.2021

САД наеднаш ги откажаа претходно утврдените планови да им се одобри азил на мигрантите на двете влезни точки во Тексас, со што се намали надежта на стотици луѓе кои повеќе месеци чекаат во Мексико да влезат во САД, иако новиот американски ...

САД: Откажано давањето азил на мигрантите во Тексас

24Инфо - 23.02.2021

САД наеднаш ги откажаа претходно утврдените планови да им се одобри азил на мигрантите на двете влезни точки во Тексас, со што се намали надежта на стотици луѓе кои повеќе месеци чекаат во Мексико да влезат во САД, иако новиот американски ...

САД: Откажано давањето азил на мигрантите во Тексас

Опсервер - 23.02.2021

САД наеднаш ги откажаа претходно утврдените планови да им се одобри азил на мигрантите на двете влезни точки во Тексас, со што се намали надежта на стотици луѓе кои повеќе месеци чекаат во Мексико да влезат во САД, иако новиот американски ...

САД: Откажано давањето азил на мигрантите во Тексас

MakPress - 23.02.2021

САД наеднаш ги откажаа претходно утврдените планови да им се одобри азил на мигрантите на двете влезни точки во Тексас, со што се намали надежта на стотици луѓе кои повеќе месеци чекаат во Мексико да влезат во САД, иако новиот американски ...

Тексас: И со Џо Бајден нема азил за мигрантите

Денешен - 23.02.2021

САД наеднаш ги откажаа претходно утврдените планови да им се одобри азил на мигрантите на двете влезни точки во Тексас, со што се намали надежта на стотици луѓе кои повеќе месеци чекаат во Мексико да влезат во САД, иако новиот американски ...

Бајден се пишмани: Нема азил за мигрантите од Тексас

Вечер Прес - 23.02.2021

САД наеднаш ги откажаа претходно утврдените планови да им се одобри азил на мигрантите на двете влезни точки во Тексас, со што се намали надежта на стотици луѓе кои повеќе месеци чекаат во Мексико да влезат во САД, иако новиот американски ...

Минатата година 6.500 албански граѓани побарале азил во земјите на ЕУ

Опсервер - 22.02.2021

– Независно од ограничувањата и тешката година поради пандемијата со Ковид-19, албанските граѓани не се откажале од желбата да ја напуштат земјата и да побараат азил во некоја од земјите членки на ЕУ, иако поради затворањето на границите тој број е ...