TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како среде зима: Пролетен снег ја завеа Хрватска, приморјето го зафати бура

Сител - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски котар падна снег, коловозите се влажни, како и поголем дел од земјата, а на крајбрежјето дува силна бира. Снег има и во некои пониски предела, како да е вистинска зима.

(Фото) Снег во Хрватска, на крајбрежјето бура

Н.Македонија - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

Како среде зима: Пролетен снег ја завеа Хрватска, приморјето го зафати бура

ТВ21 - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски котар падна снег, коловозите се влажни, како и поголем дел од земјата, а на крајбрежјето дува силна бира. Снег има и во некои пониски предела, како да е вистинска зима.

Снег во Хрватска, на крајбрежјето бура

24Инфо - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

Како среде зима: Пролетен снег ја завеа Хрватска, приморјето го зафати бура

4NEWS - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски котар падна снег, коловозите се влажни, како и поголем дел од земјата, а на крајбрежјето дува силна бира. Снег има и во некои пониски предела, како да е вистинска зима.

Снег во Хрватска, на крајбрежјето бура

Независен - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

Во Хрватска вистинска зима

Фактор - 19.03.2019

Во Хрватска времето наликува на вистинска зима. На патиштата во Горски котар и Лика забранет е сообраќајот за возила кои немаат зимска опремеа како и товарни возила со приколки. Во хрватски Горски котар падна снег, коловозите се влажни, како и ...

Снег во Хрватска на прагот на пролетта

+инфо - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

Снег во Хрватска, на крајбрежјето бура

24 Вести - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

Снег во Хрватска, на крајбрежјето бура

А1 On - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

Снег во Хрватска, на крајбрежјето бура

Вечер - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

Снег во Хрватска, на крајбрежјето бура

Опсервер - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

Снег во Хрватска, на крајбрежјето бура

Нова ТВ - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

Снег во Хрватска, на крајбережјето беснее бура

Република - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

ПОДГОТВЕТЕ СЕ: Снег во Хрватска, на крајбрежјето бура- на прагот на пролетта еве какво време не очекува во Македонија

Курир - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

Снег во Хрватска, на крајбрежјето бура

MTM - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

Снег во Хрватска во март - Во Македонија се менува времето, временска за цел месец

Press24 - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

ПОДГОТВЕТЕ СЕ: Снег во Хрватска, на крајбрежјето бура- на прагот на пролетта еве какво време не очекува во Македонија

Скопје24 - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.

Снег во Хрватска, на крајбрежјето бура- на прагот на пролетта еве какво време не очекува во Македонија

Пулс24 - 19.03.2019

На прагот на пролетта, во хрватски Горски Котор паѓа снег, патиштата се влажни во поголемиот дел од земјата, а крајбрежјето е зафатено од бура. Снег има и во некои пониски предели, како во зимскиот период.