TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премиера на претставата „Дневна доза мазохизам“

Независен - 24.06.2021

Во МКЦ вечер премиерно ќе биде изведена претставата „Дневна доза мазохизам“ по текст на младата хрватска авторка Дина Вукелиќ, а во режија на Лука Кортина. Сценографијата е на Мартин Манев, костимографијата на Ирина Тошева, а кореографијата на ...

Премиера на претставата „Дневна доза мазохизам“ во МКЦ

Република - 23.06.2021

На 24 јуни (четврток), со почеток од 18 часот во МКЦ (Сала 25 Мај) ќе се одржи премиера на новата претстава од здружението Пресврт, насловена „Дневна доза мазохизам“. Следната изведба е закажана за следниот ден, 25 јуни (петок) со почеток од 20 ...

Здружението „Пресврт“ премиерно ќе ја изведе претставата „Дневна доза мазохизам“ во МКЦ

Република - 22.06.2021

На 24 јуни (четврток), со почеток од 18 часот во Младинскиот културен центар (МКЦ), во салата „25 Мај“ ќе се одржи премиера на новата претстава од здружението „Пресврт“, насловена „Дневна доза мазохизам“.

Премиера на претставата „Дневна доза мазохизам“

Опсервер - 24.06.2021

– Во МКЦ вечер премиерно ќе биде изведена претставата „Дневна доза мазохизам“ по текст на младата хрватска авторка Дина Вукелиќ, а во режија на Лука Кортина. Сценографијата е на Мартин Манев, костимографијата на Ирина Тошева, а кореографијата на ...

„Дневна доза мазохизам“ премиерно во МКЦ

+инфо - 24.06.2021

„Дневна доза мазохизмот“ првпат ќе биде поставена не само во земјава, туку на 24 јуни ја доживува и својата светска премиера. Во МКЦ вечер премиерно ќе биде изведена претставата „Дневна доза мазохизам“ по текст на младата хрватска авторка Дина ...

Премиера на претставата „Дневна доза мазохизам“

24 Вести - 24.06.2021

Во МКЦ вечер премиерно ќе биде изведена претставата „Дневна доза мазохизам“ по текст на младата хрватска авторка Дина Вукелиќ, а во режија на Лука Кортина. Сценографијата е на Мартин Манев, костимографијата на Ирина Тошева, а кореографијата на ...

Премиера на претставата „Дневна доза мазохизам“

Либертас - 24.06.2021

– Во МКЦ вечер премиерно ќе биде изведена претставата „Дневна доза мазохизам“ по текст на младата хрватска авторка Дина Вукелиќ, а во режија на Лука Кортина. Сценографијата е на Мартин Манев, костимографијата на Ирина Тошева, а кореографијата на ...

Премиера на претставата „Дневна доза мазохизам“

MakPress - 24.06.2021

Во МКЦ вечер премиерно ќе биде изведена претставата „Дневна доза мазохизам“ по текст на младата хрватска авторка Дина Вукелиќ, а во режија на Лука Кортина. Сценографијата е на Мартин Манев, костимографијата на Ирина Тошева, а кореографијата на ...