TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обнова на повеќе детски игралишта во општина Карпош

Скопје инфо - 22.07.2021

Во општина Карпош целосно се реконструирани детските игралишта во Влае 1, на улицата „Драгутин Аврамовски – Гуте“, како и детската зона во Средно Нерези, на улицата „Козле“ 8 (кај автобуската постојка на последна „57 – ца“).

Карпош ги обновува детските игралишта

24Инфо - 22.07.2021

Целосно се реконструирани детските игралишта во Влае 1, на улицата „Драгутин Аврамовски – Гуте“, како и детската зона во Средно Нерези, на улицата „Козле“ 8 (кај автобуската постојка на последна „57 – ца“).Општината постави нови тобогани, клацкалки ...

Карпош ги обновува детските игралишта

MakPress - 22.07.2021

Целосно се реконструирани детските игралишта во Влае 1, на улицата „Драгутин Аврамовски – Гуте“, како и детската зона во Средно Нерези, на улицата „Козле“ 8 (кај автобуската постојка на последна „57 – ца“).

Карпош ги обновува детските игралишта

Вечер Прес - 22.07.2021

Општина Карпош соопшти дека целосно се реконструирани детските игралишта во Влае 1, на улицата „Драгутин Аврамовски – Гуте“ и детската зона во Средно Нерези, на улицата „Козле“ 8 (кај автобуската постојка на последна „57 – ца“).

Ново детско игралиште во дворот на ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“

24Инфо - 21.07.2021

Општина Центар започна со реконструкција на детското игралиште во дворот на ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“. На површина од 170 квадратни метри ќе бидат поставени нови реквизити, нова гумирана подлога и заштитна ограда, а просторот од 50м2 ќе биде ...

Ново детско игралиште во дворот на ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“

Скопје инфо - 21.07.2021

Општина Центар започна со реконструкција на детското игралиште во дворот на ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“. На површина од 170 квадратни метри ќе бидат поставени нови реквизити, нова гумирана подлога и заштитна ограда, а просторот од 50м2 ќе биде ...

Ново детско игралиште во дворот на ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“

Вечер Прес - 21.07.2021

Општина Центар започна со реконструкција на детското игралиште во дворот на ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“. На површина од 170 квадратни метри ќе бидат поставени нови реквизити, нова гумирана подлога и заштитна ограда, а просторот од 50 квадратни ...