TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рецензија на Huawei P40 Pro: Беспрекорна камера која нуди уникатно искуство за аматери и професионалци

Црнобело - 30.06.2020

Huawei дефинитивно се потрудиле корисниците да не почувствуваат никаков проблем заради недостатокот на Google сервисите. Покрај можноста за клонирање на стариот уред во новиот, одличната замена за Play Store и одлични перформанси, и повеќе од ...

Huawei P40 смартфоните се одлични и без Google Play Store

Фактор - 30.06.2020

Huawei со новата P40 серија на смартфон покажа висока доза на зрелост и одлучност на корисниците да им ги понуди сите иновации во мобилната индустрија, пред се во делот на камерите кои се на следното ниво, додека пак дисплејот со висока резолуција е ...

Придружи се на над 20 илјади ентузијасти во мобилна фотографија од Европа кои веќе ги доставија своите уметнички дела ...

Smartportal - 29.06.2020

Уникатноста на фотографиите лежи во фактот дека тие покажуваат индивидуална перспектива за согледување на реалноста. Леќите на камерата се призма која ни овозможува да го покажеме светот околу нас на персонализиран и единствен начин Ветува чка ...

Придружи се на над 20 илјади ентузијасти во мобилна фотографија од Европа кои веќе ги доставија своите уметнички дела ...

Фактор - 29.06.2020

Ветува чка насмевка, магично зајдисонце или шарм от на градот навечер . Ако сакате да фотографирате или снимате такви уникатни моменти, придруж е те се на над 20 илјади европски љ убители на мобилна фотографија кои веќе ги доставиле своите ...

Придружи се на над 20 илјади ентузијасти во мобилна фотографија од Европа кои веќе ги доставија своите уметнички дела ...

Црнобело - 29.06.2020

Ветува чка насмевка, магично зајдисонце или шарм от на градот навечер . Ако сакате да фотографирате или снимате такви уникатни моменти, придруж е те се на над 20 илјади европски љ убители на мобилна фотографија кои веќе ги доставиле своите ...

Придружи се на над 20 илјади ентузијасти во мобилна фотографија од Европа кои веќе ги доставија своите уметнички дела ...

Хаштаг - 29.06.2020

Ветувачка насмевка, магично зајдисонце или шармот на градот навечер.Ако сакате да фотографирате или снимате такви уникатни моменти, придружете се на над 20 илјади европски љубители на мобилна фотографија кои веќе ги доставиле своите фотографии и ...

Придружи се на над 20 илјади ентузијасти кои ги доставија своите уметнички дела на Huawei Next-Image Awards 2020

USB - 29.06.2020

Ветува чка насмевка, магично зајдисонце или шарм от на градот навечер . Ако сакате да фотографирате или снимате такви уникатни моменти, придруж е те се на над 20 илјади европски љ убители на мобилна фотографија кои веќе ги доставиле своите ...

Натпреварувајте се со ваша фотографија на Huawei Next-Image Awards 2020

Телефони.мк - 29.06.2020

Ветува чка насмевка, магично зајдисонце или шарм от на градот навечер . Ако сакате да фотографирате или снимате такви уникатни моменти, придруж е те се на над 20 илјади европски љ убители на мобилна фотографија кои веќе ги доставиле своите ...

Повеќе од 20 илјади фотографии веќе се испратени на натпреварот на Хуавеј

МКД - 30.06.2020

Повеќе од 20 илјади европски љубители на мобилната фотографија веќе ги доставиле своите фотографии и видеа на Huawei Next-Image Awards 2020. Уникатноста на фотографиите лежи во фактот дека тие покажуваат индивидуална перспектива за согледување на ...

Huawei P40 смартфоните се одлични и без Google Play Store

Хаштаг - 30.06.2020

Huawei со новата P40 серија на смартфон покажа висока доза на зрелост и одлучност на корисниците да им ги понуди сите иновации во мобилната индустрија, пред се во делот на камерите кои се на следното ниво, додека пак дисплејот со висока резолуција е ...

Придружи се на над 20 илјади ентузијасти во мобилна фотографија од Европа кои веќе ги доставија своите уметнички дела ...

Опсервер - 29.06.2020

Ветува чка насмевка, магично зајдисонце или шарм от на градот навечер . Ако сакате да фотографирате или снимате такви уникатни моменти, придруж е те се на над 20 илјади европски љ убители на мобилна фотографија кои веќе ги доставиле своите ...