TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавени над сто огласи за вработување во штипските училишта

Бизнис Вести - 25.11.2021

Објавени се над сто огласи за вработување во штипските основни и средни училишта. На страницата на Агенцијата за вработување во делот за Штип можат да се видат огласите, се бараат наставници по физичко, историја, влашки јазик, природни науки, ...

Објавени над сто огласи за вработување во штипските училишта

Канал5 - 25.11.2021

Објавени се над сто огласи за вработување во штипските основни и средни училишта. На страницата на Агенцијата за вработување во делот за Штип можат да се видат огласите, се бараат наставници по физичко, историја, влашки јазик, природни науки, ...

Објавени над сто огласи за вработување во штипските училишта

MakPress - 25.11.2021

Објавени се над сто огласи за вработување во штипските основни и средни училишта. На страницата на Агенцијата за вработување во делот за Штип можат да се видат огласите, се бараат наставници по физичко, историја, влашки јазик, природни науки, ...

Објавени се над сто огласи за вработување во штипските основни и средни училишта

Lider - 25.11.2021

На страницата на Агенцијата за вработување во делот за Штип можат да се видат огласите, се бараат наставници по физичко, историја, влашки јазик, природни науки, библиотекари. Најголем дел од огласите или вкупно 33, се и во најголемото Општинско ...

Објавени над сто огласи за вработување во училиштата

Вечер Прес - 25.11.2021

Објавени се над сто огласи за вработување во штипските основни и средни училишта. На страницата на Агенцијата за вработување во делот за Штип можат да се видат огласите, се бараат наставници по физичко, историја, влашки јазик, природни науки, ...