TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Скопје казнети 207 возачи, 24 биле без возачка дозвола

МКД - 24.11.2020

Во рамките на засилените акциски контроли во сообраќајот вчера полицијата само на територијата на град Скопје изрече вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила, 6 мерки за ...

Во Скопје вчера санкционирани 207 возачи

Опсервер - 24.11.2020

– Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на Град Скопје санкционира 207 возачи, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила и шест за поминување на црвено светло на семафор.

Казнети 207 возачи во Скопје

Курир - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. -Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, ...

ФОТО: 190 казни за сообраќајни прекршоци во Скопје, фатен возач со 2,90 промили алкохол

Курир - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. -Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, ...

Во Скопје фатен пијан возач со 2,90 промили алкохол во крвта (ФОТО)

Press24 - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 за ...

Десет лица возеле пијани во Скопје

Слободен Печат - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 ...

190 санкционирани возачи во Скопје

24 Вести - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 ...

Казнети 190 возачи во Скопје

Макфакс - 23.12.2020

Полицијата за еден ден казнила 190 возачи во Скопје за разни прекршоци. Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.12.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.

190 санкционирани возачи во Скопје

Скопје1 - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 24 санкции, 13 ...

Казнети 190 возачи во Скопје

Опсервер - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 за ...

За еден ден во Скопје казнети 190 возачи

Акцент - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 ...

Во Скопје вчера санкционирани 190 возачи

Фокус - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на град Скопје санкционира 190 возачи, од кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила, 10 за управување возило под дејство на алкохол, 35 за ...

Казнети 190 возачи во Скопје

Точка - 23.12.2020

Полицијата за еден ден казнила 190 возачи во Скопје за разни прекршоци. Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.12.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.

Казнети 190 возачи во Скопје

Вечер - 23.12.2020

Полицијата за еден ден казнила 190 возачи во Скопје за разни прекршоци. Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.12.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.

Cанкционирани 190 возачи во Скопје

24Инфо - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 ...

Санкционирани 190 возачи во Скопје

Frontline - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 ...

Во Скопје фатен пијан возач со 2,90 промили алкохол во крвта (ФОТО)

Скопје инфо - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 за ...

Во Скопје вчера санкционирани 190 возачи

Вечер Прес - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на град Скопје санкционира 190 возачи, од кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила, 10 за управување возило под дејство на алкохол, 35 за ...

Скопје: Вчера казнети 190 возачи

Денешен - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на град Скопје санкционира 190 возачи, од кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила, 10 за управување возило под дејство на алкохол, 35 за ...

СВР Битола со викенд сообраќајни контроли, 17 возачи под дејство на алкохол, 25 без возачка

Битола Њуз - 23.11.2020

Во периодот 21/22.11.2020 полициски службеници на подрачјето на СВР Битола извршиле контрола на возачи и возила, при што било констатирано дека 17 возачи возеле под дејство на алкохол и истите се исклучени од сообраќај.

190 санкционирани возачи во Скопје

MakPress - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.12.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 24 ...

Казнети 190 возачи во Скопје

Centar - 23.12.2020

Полицијата за еден ден казнила 190 возачи во Скопје за разни прекршоци. Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.12.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.

207 санкционирани возачи во Скопје во текот на вчерашниот ден

Сител - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 ...

Казни за 207 несовесни возачи во Скопје, од кои 24 управувале без возачка

Слободен Печат - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 ...

207 санкционирани возачи во Скопје

24Инфо - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 ...

Во Скопје вчера санкционирани 207 возачи

Бизнис Вести - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на Град Скопје санкционира 207 возачи, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила и шест за поминување на црвено светло на семафор.

Во Скопје вчера санкционирани 207 возачи

Независен - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на Град Скопје санкционира 207 возачи, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила и шест за поминување на црвено светло на семафор.

Во Скопје казнети 207 возачи, 24 биле без возачка дозвола

Фокус - 24.11.2020

Во рамките на засилените акциски контроли во сообраќајот вчера полицијата само на територијата на град Скопје изрече вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила, 6 мерки за ...

МВР во изминатото деноноќие изрече 207 санкции

Локално - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. -Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, ...

Во Скопје вчера санкционирани 207 возачи

Канал5 - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на Град Скопје санкционира 207 возачи, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила и шест за поминување на црвено светло на семафор.

Во Скопје вчера санкционирани 207 возачи

А1 On - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на Град Скопје санкционира 207 возачи, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила и шест за поминување на црвено светло на семафор.

Во Скопје вчера санкционирани 207 возачи

Либертас - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на Град Скопје санкционира 207 возачи, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила и шест за поминување на црвено светло на семафор.

207 санкционирани возачи во Скопје

MakPress - 24.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 207 мерки, меѓу кои 24 за возење без возачка дозвола, 25 ...

190 санкционирани возачи во Скопје

Сител - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 190 мерки, меѓу кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 ...

Во Скопје вчера санкционирани 190 возачи

А1 On - 23.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на град Скопје санкционира 190 возачи, од кои 34 за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и нерегистрирани возила, 10 за управување возило под дејство на алкохол, 35 за ...

Во Скопје казнети 190 возачи, 34 за возење без дозвола

МКД - 23.11.2020

Во рамките на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот, на територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 190 казни, информира МВР. Од изречените казни, 34 се за возење без возачка дозвола, 25 за технички неисправни и ...

17 лица под дејство на алкохол, 25 лица без возачка дозвола

Тера - 23.11.2020

Во периодот 21/22.11.2020 полициски службеници на подрачјето на СВР Битола извршиле контрола на возачи и возила, при што било констатирано дека 17 возачи возеле под дејство на алкохол и истите се исклучени од сообраќај.