TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јанакиески: Новите инвестиции во Дојран ќе го зголемат бројот на туристи

Алфа - 16.02.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески очекува зголемување на бројот на туристи во Дојран со двете нови инвестиции што треба да се реализираат во ова туристичко место.

Јанакиески: Новите инвестиции во Дојран ќе го зголемат бројот на туристи

А1 On - 16.02.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески очекува зголемување на бројот на туристи во Дојран со двете нови инвестиции што треба да се реализираат во ова туристичко место.

Монденска плажа и патека ќе се градат во Дојран

+инфо - 16.02.2014

Пешачката патеката која ќе ги поврзува Нов со Стар Дојран ќе почне да се гради на почетокот на март, најави министерот за транспорт Миле Јанакиески, денеска на започнување на реконструкција на улица ...

Со новите инвестиции, бројот на туристи во Дојран ќе се зголеми

Курир - 16.02.2014

За патеката во Дојран веќе имаме склучено договор со изведувач, очекувам најкасно во првата недела од март месец веќе да започнат градежните работи, истакна денеска министерот за транспорт и врски ...

Јанакиески: Повеќе туристи во Дојран со новите инвестиции

Нетпрес - 16.02.2014

Зголемување на бројот на туристи во Дојран се очекува со двете нови инвестиции кои што треба да се реализираат во ова туристичко место, рече денеска министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, ...

Јанакиески: Новите инвестиции ќе го зголемат бројот на туристи во Дојран

Press24 - 16.02.2014

Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, денеска на отпочнувањето на реконструкцијата на улицата „Ратко Митровиќ 2“ во село Драчево, истакна дека за патеката во Дојран веќе има склучено ...

Новите инвестиции во Дојран ќе го зголемат бројот на туристи

Lider - 16.02.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески очекува зголемување на бројот на туристи во Дојран со двете нови инвестиции што треба да се реализираат во ова туристичко место.

Јанакиески: Инвестиции кои ќе ги вратат туристите во Дојран

Република - 16.02.2014

За патеката во Дојран веќе имаме склучено договор со изведувач, очекувам најкасно во првата недела од март месец веќе да започнат градежните работи, истакна денеска министерот за транспорт и врски ...

ДОЈРАН: Нова плажа и патека за повеќе туристи

Телеграф - 16.02.2014

Следната недела ќе има јавна аукција за концесија за плажата од 600 метри Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески очекува зголемување на бројот на туристи во Дојран со двете нови инвестиции ...

Јанакиески тврди дека новите инвестиции во Дојран ќе го зголемеле бројот на туристи

Локално - 16.02.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески очекува зголемување на бројот на туристи во Дојран со двете нови инвестиции што треба да се реализираат во ова туристичко место.

Јанакиески: Новите инвестиции во Дојран ќе го зголемат бројот на туристи

24 Вести - 16.02.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески очекува зголемување на бројот на туристи во Дојран со двете нови инвестиции што треба да се реализираат во ова туристичко место.

Јанакиески: Со изградбата на пешачката патека и плажите Дојран ќе стане попривлечен за туристите

Макфакс - 16.02.2014

Очекувам најдоца во првата недела од март веќе да започнат градежните работи за патеката во Дојран, рече во недела министерот за транспорт и врски Миле Јанакисеки, на отпочнувањето на ...

Со пешачка патека ќе се поврзат Стар и Нов Дојран

Н.Македонија - 16.02.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески очекува зголемување на бројот на туристи во Дојран со двете нови инвестиции што треба да се реализираат во ова туристичко место.

ЈАНАКИЕСКИ: Новите инвестиции во Дојран ќе го зголемат бројот на туристи

Економски - 16.02.2014

Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески очекува зголемување на бројот на туристи во Дојран со двете нови инвестиции што треба да се реализираат во ова туристичко место.

Со нова патека и плажа Јанакиески очекува раст на бројот на туристи во Дојран

Фактор - 16.02.2014

Со двете нови инвестиции што треба да се реализираат министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески очекува зголемување на бројот на туристи во Дојран.

Миле Јанакиески: Две нови инвестиции во Дојран

МРТ - 16.02.2014

Кон почетокот на март, како што денеска најави, се очекува да започнат градежните работи на патеката што ќе ги поврзува Стар и Нов Дојран, а во текот на следната недела ќе се одржи и јавна аукција за ...