TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицкоски ги повика Заев и Анѓушев да ги отуѓат своите удели во нивните компании

AKO - 12.10.2019

,,Во интервју за Makfax потврдив дека ги отуѓив тие 7 проценти удел во хидроцентралите и веќе не сум сопственик во таа компанија, ги отуѓив без никаква економска награда. Го повикувам и Зоран Заев и сите останат политичари кои што се сопственици на ...

Мицкоски: Повеќе не сум сопственик на удел на хидроцентралите, ги повикувам останатите од власта кои тераат бизнис и ...

Курир - 11.10.2019

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во интервју за порталот Макфакс откри ексклузивна информација, изјавувајќи дека тој веќе не е сопственик на удел на хидроцентралите од 7 проценти. Еве ексклузивно за вашата емисија сакам да кажам и да потврдам дека од пред ...

Мицкоски: Повеќе не сум сопственик на удел на хидроцентралите, ги повикувам останатите од власта кои тераат бизнис и ...

Република - 11.10.2019

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во интервју за порталот Макфакс откри ексклузивна информација, изјавувајќи дека тој веќе не е сопственик на удел на хидроцентралите од 7 проценти. Еве ексклузивно за вашата емисија сакам да кажам и да потврдам дека од пред ...

Мицкоски: Повеќе не сум сопственик на удел на хидроцентралите

Нетпрес - 11.10.2019

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во интервју за порталот Макфакс откри ексклузивна информација, изјавувајќи дека тој веќе не е сопственик на удел на хидроцентралите од 7 проценти. Еве, ексклузивно за вашата емисија сакам да кажам и да потврдам дека од пред ...

МИЦКОСКИ: Не сум веќе сопственик на дел од хидроцентралите, ги отуѓив без економски надомест

Денешен - 11.10.2019

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во интервју за порталот Макфакс откри дека тој веќе не е сопственик на удел на хидроцентралите од 7 проценти. Еве ексклузивно за вашата емисија сакам да кажам и да потврдам дека од пред некој ден практично јас ги отуѓив тие 7 ...

Мицкоски: „Повеќе не сум сопственик на удел на хидроцентралите, новиот купец го презеде уделот од 7 проценти во ...

Магазин - 11.10.2019

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во интервју за порталот Макфакс откри дека тој веќе не е сопственик на удел на хидроцентралите од 7 проценти. Еве, ексклузивно за вашата емисија сакам да кажам и да потврдам дека од пред некој ден практично јас ги отуѓив тие 7 ...

Мицкоски: Не сум веќе сопственик на дел од хидроцентралите

МКД - 11.10.2019

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ во интервју за порталот Макфакс откри дека тој веќе не е сопственик на удел на хидроцентралите од 7 проценти. „Еве ексклузивно за вашата емисија сакам да кажам и да потврдам дека од пред некој ден практично јас ги отуѓив ...

Мицкоски за МАКФАКС: Од пред некој ден не сум сопственик на удел на хидроцентралите

Скопје1 - 11.10.2019

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во интервју за МАКФАКС откри ексклузивна информација, дека тој веќе не е сопственик на удел на хидроцентралите од 7 проценти. Тој ги повика сите политичари кои вршат јавни функции доколку се сопственици на одредени компании или ...

Мицкоски: Повеќе не сум сопственик на удел на хидроцентралите

PressingTV - 12.10.2019

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во интервју за порталот Макфакс откри ексклузивна информација, изјавувајќи дека тој веќе не е сопственик на удел на хидроцентралите од 7 проценти. Еве ексклузивно за вашата емисија сакам да кажам и да потврдам дека од пред ...

Мицкоски: Повеќе не сум сопственик на удел на хидроцентралите

Press24 - 12.10.2019

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во интервју за порталот Макфакс откри ексклузивна информација, изјавувајќи дека тој веќе не е сопственик на удел на хидроцентралите од 7 проценти. Еве ексклузивно за вашата емисија сакам да кажам и да потврдам дека од пред ...