TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Урсула фон дер Лајен му оддаде признание на Јункер поради грижата за Европа

А1 On - 03.12.2019

Новата претседателка на ЕК, Урсула фон дер Лајен му оддаде денеска признание на својот претходник Жан-Клод Јункер, истакнувајќи дека никој толку не се грижел за Европа како тој. Таа на церемонијата за примопредавање на функцијата, за време на која ...

Јункер доби признание од својата наследничка поради грижата за Европа

Слободен Печат - 03.12.2019

Урсула фон дер Лајен истакна дека Европа е во „подобра форма" откако Јункер стапил на ...

ЕУ со нови лидери во нов почеток?

Р.С.Европа - 02.12.2019

Европската унија од вчера има ново раководство. Луѓето на четирите позиции на врвот го почнаа мандатот со многу оптимизам за иднината на Европската унија. Новите лидери на Европската унија во неделата ја почнаа нивната работа, во турбулентно време ...

Хан: Фон дер Лајен бара геополитичко позиционирање на ЕУ

24Инфо - 02.12.2019

– Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ, нагласува новиот европски комесар за финансии Јоханес Хан.

Хан: Фон дер Лајен бара геополитичко позиционирање на ЕУ

Телма - 02.12.2019

Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ, нагласува новиот европски комесар за финансии Јоханес Хан.

Хан: Фон дер Лајен бара геополитичко позиционирање на ЕУ

Курир - 02.12.2019

Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ, нагласува новиот европски комесар за финансии Јоханес Хан.

Хан: Фон дер Лајен бара геополитичко позиционирање на ЕУ

Локално - 02.12.2019

Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ, нагласува новиот европски комесар за финансии Јоханес Хан.

Хан: Јункер беше заинтересиран за финансиски прашања, а фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ

Слободен Печат - 02.12.2019

Хан, кој е во неговиот трет мандат како еврокомесар, во интервју за виенскиот весник „Кронен Цајтунг", истакна дека го поддржува патот „од оној што плаќа, до глобален играч". Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше ...

Хан: Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање ...

iPortal - 02.12.2019

Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ, нагласува новиот европски комесар за финансии Јоханес Хан.

Хан: Фон дер Лајен бара геополитичко позиционирање на ЕУ

Опсервер - 02.12.2019

Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ, нагласува новиот европски комесар за финансии Јоханес Хан.

Хан: Фон дер Лајен бара геополитичко позиционирање на ЕУ

Либертас - 02.12.2019

Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ, нагласува новиот европски комесар за финансии Јоханес Хан.

Хан: Фон дер Лајен бара геополитичко позиционирање на ЕУ

А1 On - 02.12.2019

Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ, нагласува новиот европски комесар за финансии Јоханес Хан.

Хан: Фон дер Лајен бара геополитичко позиционирање на ЕУ

Вечер Прес - 02.12.2019

Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ, нагласува новиот европски комесар за финансии Јоханес Хан.

Хан: Фон дер Лајен бара геополитичко позиционирање на ЕУ

CivilMedia - 02.12.2019

Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ, нагласува новиот европски комесар за финансии Јоханес Хан.

Хан: Фон дер Лајен бара геополитичко позиционирање на ЕУ

Нетпрес - 02.12.2019

Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ, нагласува новиот европски комесар за финансии Јоханес Хан.

Хан: Фон дер Лајен бара геополитичко позиционирање на ЕУ

MakPress - 02.12.2019

Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер беше заинтересиран за финансиски и економски прашања, а Урсула фон дер Лајен за геополитичко позиционирање на ЕУ, нагласува новиот европски комесар за финансии Јоханес Хан.

Урсула фон дер Лајен му оддаде признание на Јункер поради грижата за Европа

Локално - 03.12.2019

Новата претседателка на ЕК, Урсула фон дер Лајен му оддаде денеска признание на својот претходник Жан-Клод Јункер, истакнувајќи дека никој толку не се грижел за Европа како тој. Таа на церемонијата за примопредавање на функцијата, за време на која ...

Урсула фон дер Лајен му оддаде признание на Јункер поради грижата за Европа

24Инфо - 03.12.2019

– Новата претседателка на ЕК, Урсула фон дер Лајен му оддаде денеска признание на својот претходник Жан-Клод Јункер, истакнувајќи дека никој толку не се грижел за Европа како тој. Таа на церемонијата за примопредавање на функцијата, за време на која ...

Фон дер Лајен со признание за Јункер: Никој толку не се грижел за Европа како тој

iPortal - 03.12.2019

Новата претседателка на ЕК, Урсула фон дер Лајен му оддаде денеска признание на својот претходник Жан-Клод Јункер, истакнувајќи дека никој толку не се грижел за Европа како тој. Таа на церемонијата за примопредавање на функцијата, за време на која ...

Урсула фон дер Лајен му оддаде признание на Јункер поради грижата за Европа

Вечер Прес - 03.12.2019

Новата претседателка на ЕК, Урсула фон дер Лајен му оддаде денеска признание на својот претходник Жан-Клод Јункер, истакнувајќи дека никој толку не се грижел за Европа како тој. Таа на церемонијата за примопредавање на функцијата, за време на која ...

Урсула фон дер Лајен му оддаде признание на Јункер поради грижата за Европа

Опсервер - 03.12.2019

Новата претседателка на ЕК, Урсула фон дер Лајен му оддаде денеска признание на својот претходник Жан-Клод Јункер, истакнувајќи дека никој толку не се грижел за Европа како тој. Таа на церемонијата за примопредавање на функцијата, за време на која ...

Урсула фон дер Лајен му оддаде признание на Јункер поради грижата за Европа

MakPress - 03.12.2019

Новата претседателка на ЕК, Урсула фон дер Лајен му оддаде денеска признание на својот претходник Жан-Клод Јункер, истакнувајќи дека никој толку не се грижел за Европа како тој. Таа на церемонијата за примопредавање на функцијата, за време на која ...