TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Едукативна кампања за чистење пластичен отпад во Скопје

Алсат-М - 09.11.2019

Eдукативна кампања и акција за чистење на пластичниот отпад и намалување на употребата на пластични амбалажи ќе се одржи денеска во Градскиот парк во Скопје. Како што информираат организаторите, ваквата кампања ќе трае една недела и главно ќе се ...

Едукативна кампања за чистење пластичен отпад во Скопје

Сител - 09.11.2019

Едукативна кампања и акција за чистење на пластичниот отпад и намалување на употребата на пластични амбалажи ќе се одржи денеска во Градскиот парк во Скопје. Како што информираат организаторите, ваквата кампања ќе трае една недела и главно ќе се ...

Едукативна кампања за чистење пластичен отпад во Скопје

Канал5 - 09.11.2019

Едукативна кампања и акција за чистење на пластичниот отпад и намалување на употребата на пластични амбалажи ќе се одржи денеска во Градскиот парк во Скопје. Како што информираат организаторите, ваквата кампања ќе трае една недела и главно ќе се ...

Едукативна кампања за чистење пластичен отпад во Скопје

Либертас - 09.11.2019

– Едукативна кампања и акција за чистење на пластичниот отпад и намалување на употребата на пластични амбалажи ќе се одржи денеска во Градскиот парк во Скопје. Како што информираат организаторите, ваквата кампања ќе трае една недела и главно ќе се ...

Едукативна кампања за чистење пластичен отпад во Скопје

Независен - 09.11.2019

Eдукативна кампања и акција за чистење на пластичниот отпад и намалување на употребата на пластични амбалажи ќе се одржи денеска во Градскиот парк во Скопје.Кампањата ќе трае една недела и главно ќе се води на социјалните мрежи, а дел и на улиците ...

Едукативна кампања за чистење пластичен отпад во Скопје

Вечер Прес - 09.11.2019

Едукативна кампања и акција за чистење на пластичниот отпад и намалување на употребата на пластични амбалажи ќе се одржи денеска во Градскиот парк во Скопје. Како што информираат организаторите, ваквата кампања ќе трае една недела и главно ќе се ...

Едукативна кампања за чистење пластичен отпад во Скопје

MakPress - 09.11.2019

Едукативна кампања и акција за чистење на пластичниот отпад и намалување на употребата на пластични амбалажи ќе се одржи денеска во Градскиот парк во Скопје. Како што информираат организаторите, ваквата кампања ќе трае една недела и главно ќе се ...