TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

+инфо - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

Скопје1 - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

Опсервер - 05.04.2020

Москва, 5 април 2020 () – Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

Република - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

Слободен Печат - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

А1 On - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

Сител - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

24 Вести - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

24Инфо - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

Нетпрес - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

4NEWS - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

Либертас - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

Вечер - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...

Во пожар во Русија загинаа три деца, две се тешко повредени

MakPress - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...

Трагичен пожар во Русија: Загинаа три деца, две се тешко повредени

Денешен - 05.04.2020

Три деца загинаа, а две се тешко повредени во пожар во регионот Свердловск во Русија, соопштија денеска локалните власти. Во пожарот, кој се случил околу 2 часот по полноќ по локално време во селото Јелан, загинале деца родени во 2011, 2012 и 2014 ...