TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ГЛУМиЦИ-Артропија, претстава за проблемите и соништата со танц со публиката

МКД - 18.03.2023

На малата сцената на велешкиот Народен театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ синоќа беше изведена претставата „ГЛУМиЦИ“ – Артопија. Настапија актерите Наташа Петровиќ, Симона Спировска, Кристина Леловац, Бојан Кирковски, Ненад Митевски, Никола ...

Претставата „Глумици“ вечер на сцената на велешкиот театар

Опсервер - 17.03.2023

Во велешкиот народен театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ вечер ќе се одржи претставата „Глумици“ во изведба на „Артопија“. Во претставата играат Наташа Петровиќ, Симона Спировска, Кристина Леловац, Бојан Кирковски, Ненад Митевски, Никола ...

Претставата „Глумици“ вечер на сцената на велешкиот театар

MakPress - 17.03.2023

Во велешкиот народен театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ вечер ќе се одржи претставата „Глумици“ во изведба на „Артопија“. Во претставата играат Наташа Петровиќ, Симона Спировска, Кристина Леловац, Бојан Кирковски, Ненад Митевски, Никола ...

Претставата „Глумици“ вечер на сцената на велешкиот театар

Независен - 17.03.2023

Во велешкиот народен театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ вечер ќе се одржи претставата „Глум ици “ во изведба на „Артопија“. Во претставата и граат Наташа Петровиќ, Симона Спировска, Кристина Леловац, Бојан Кирковски, Ненад Митевски, Никола ...

„ГЛУМиЦИ“- Артропија претстава за остварените и неостварено соништа на глумците

Опсервер - 18.03.2023

На малата сцената на велешкиот Народен театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ синоќа беше изведена претставата „ГЛУМиЦИ“ – Артопија. Настапија актерите Наташа Петровиќ, Симона Спировска, Кристина Леловац, Бојан Кирковски, Ненад Митевски, Никола ...

„ГЛУМиЦИ“-Артропија претстава за остварените и неостварено соништа на глумците

Канал5 - 18.03.2023

На малата сцената на велешкиот Народен театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ синоќа беше изведена претставата „ГЛУМиЦИ“ – Артопија. Настапија актерите Наташа Петровиќ, Симона Спировска, Кристина Леловац, Бојан Кирковски, Ненад Митевски, Никола ...

„ГЛУМиЦИ“-Артропија претстава за остварените и неостварено соништа на глумците

Вечер Прес - 18.03.2023

На малата сцената на велешкиот Народен театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ синоќа беше изведена претставата „ГЛУМиЦИ“ – Артопија. Настапија актерите Наташа Петровиќ, Симона Спировска, Кристина Леловац, Бојан Кирковски, Ненад Митевски, Никола ...

„ГЛУМиЦИ“-Артропија претстава за остварените и неостварено соништа на глумците

MakPress - 19.03.2023

На малата сцената на велешкиот Народен театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ синоќа беше изведена претставата „ГЛУМиЦИ“ – Артопија. Настапија актерите Наташа Петровиќ, Симона Спировска, Кристина Леловац, Бојан Кирковски, Ненад Митевски, Никола ...