TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изрешетан кумот на Ана Николиќ и Раста на Звездара!

+инфо - 13.06.2018

Андреј Анчевиќ (31) кој синоќа е застрелан пред „Авив парк“ на Звездара, е венчан кум на српската пејачка Ана Николиќ и раперот Стефан Ѓуриќ Раста. Андреј Анчевиќ (31) кој синоќа е застрелан пред „Авив парк“ на Звездара, е венчан кум на српската ...

Изрешетан кумот на Ана и Раста

Press24 - 13.06.2018

Триесет и еден годишниот Андреј Анчевиќ синоќа бил изрешетан пред „Авив парк“ во Звездара. Андреј е венчан кум на пејачката Ана Николиќ и раперот Стефан Ѓуриќ Раста. Анчевиќ бил нивен личен возач и обезбедување, меѓутоа пред неколку месеци сѐ ...

Изрешетан кумот на Ана Николиќ и Раста на Звездара!

МК News - 13.06.2018

Андреј Анчевиќ (31) кој синоќа е застрелан пред „Авив парк“ на Звездара, е венчан кум на српската пејачка Ана Николиќ и раперот Стефан Ѓуриќ Раста. Како што дознава „Курир.рс“, напаѓачот чекал пред ресторанот во близина, а кога Анчевиќ излегол тој ...

Крвава пресметка во Белград: Кумот на Ана Николиќ и Раста изрешетан

Сител - 13.06.2018

Триесет и еден годишниот Андреј Анчевиќ синоќа бил изрешетан пред „Авив парк“ во Звездара. Андреј е венчан кум на пејачката Ана Николиќ и раперот Стефан Ѓуриќ Раста. Анчевиќ бил нивен личен возач и обезбедување, меѓутоа пред неколку месеци сѐ ...

Изрешетан кумот на Ана Николиќ

iPortal - 13.06.2018

Триесет и еден годишниот Андреј Анчевиќ синоќа бил изрешетан пред „Авив парк“ во Звездара. Андреј е венчан кум на пејачката Ана Николиќ и раперот Стефан Ѓуриќ Раста. Анчевиќ бил нивен личен возач и обезбедување, меѓутоа пред неколку месеци сѐ ...