TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Коалицијата на двајцата поранешни бугарски технички министри „Промената продолжува” се регистрира за парламентарните ...

Бизнис Вести - 23.09.2021

Политичката формација на Кирил Петков и Асен Василев се регистрираше за учество на предвремените парламентарни избори на 14 ноември во Бугарија. Како што јави дописникот на МИА од Софија, повикувајќи се на објава на поранешниот бугарски привремен ...

Коалицијата на двајцата поранешни бугарски технички министри „Промената продолжува“ се регистрира за ...

Независен - 23.09.2021

Политичката формација на Кирил Петков и Асен Василев се регистрираше за учество на предвремените парламентарни избори на 14 ноември во Бугарија. Како што јави дописникот на МИА од Софија, повикувајќи се на објава на поранешниот бугарски привремен ...

Коалицијата на двајцата поранешни бугарски технички министри „Промената продолжува” се регистрира за ...

24Инфо - 23.09.2021

Политичката формација на Кирил Петков и Асен Василев се регистрираше за учество на предвремените парламентарни избори на 14 ноември во Бугарија. Како што јави дописникот на МИА од Софија, повикувајќи се на објава на поранешниот бугарски привремен ...

Коалицијата на двајцата поранешни бугарски технички министри „Промената продолжува“ се регистрира за ...

Опсервер - 23.09.2021

– Политичката формација на Кирил Петков и Асен Василев се регистрираше за учество на предвремените парламентарни избори на 14 ноември во Бугарија. Како што јави дописникот на МИА од Софија, повикувајќи се на објава на поранешниот бугарски привремен ...

Двајца поранешни технички министри формираа коалиција за парламентарните избори во Бугарија

Република - 23.09.2021

Политичката формација на Кирил Петков и Асен Василев се регистрираше за учество на предвремените парламентарни избори на 14 ноември во Бугарија. Поранешниот бугарски привремен министер Кирил Петков, поднел барање до Централната изборна комисија за ...

Коалицијата на двајцата поранешни бугарски технички министри „Промената продолжува“ се регистрира за парламентарните ...

ТВ21 - 23.09.2021

Политичката формација на Кирил Петков и Асен Василев се регистрираше за учество на предвремените парламентарни избори на 14 ноември во Бугарија. Како што јави дописникот на МИА од Софија, повикувајќи се на објава на поранешниот бугарски привремен ...

Коалицијата на двајцата поранешни бугарски технички министри „Промената продолжува“ се регистрира за парламентарните ...

MakPress - 23.09.2021

Политичката формација на Кирил Петков и Асен Василев се регистрираше за учество на предвремените парламентарни избори на 14 ноември во Бугарија. Како што јави дописникот на МИА од Софија, повикувајќи се на објава на поранешниот бугарски привремен ...