TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ШТРАЈКОТ НА ПРОСВЕТНИТЕ РАБОТНИЦИ ЗАВРШУВА: Хрватската Влада и синдикатите најдоа заеднички јазик за платите

Слободен Печат - 02.12.2019

Од 1 декември коефициентот на просветарите се зголемува за три отсто. Второто зголемување од еден отсто ќе биде на 3 јуни. Уште два отсто ќе бидат додадени на платите од 1 јануари 2021 година.

Хрватската Влада и синдикатите постигнаа договор, училиштата од утре почнуваат со работа

Макфакс - 02.12.2019

По 37 дена штрајк и повеќедневни маратонски разговори меѓу хрватската влада и синдикатите за образование, денеска беше постигнат договор, а се очекува училиштата да почнат со работа утре. После вчерашните шестчасовни преговори, денешната средба на ...

Продолжува штрајкот во училиштата во Хрватска

Курир - 02.12.2019

Штрајкот во училиштата во Хрватска продолжува и денеска откако по маратонските преговори, не е постигнат договор меѓу претставниците на синдикатите за образование и хрватската Влада. Претседателот на Независниот синдикат на вработените во средните ...

Продолжува ШТРАЈКОТ на просветните работници во Хрватска

Слободен Печат - 02.12.2019

Претседателот на Независниот синдикат на вработените во средните училишта Бранимир Михалинец изјави дека преговорите ќе продолжат денеска. Штрајкот во училиштата во Хрватска продолжува и денеска откако по маратонските преговори, не е постигнат ...

Хрватска: Штрајкот во училиштата продолжува

Опсервер - 02.12.2019

Штрајкот во училиштата во Хрватска продолжува и денеска откако по маратонските преговори, не е постигнат договор меѓу претставниците на синдикатите за образование и хрватската Влада. Претседателот на Независниот синдикат на вработените во средните ...

Хрватска: Штрајкот во училиштата продолжува

Сител - 02.12.2019

Штрајкот во училиштата во Хрватска продолжува и денеска откако по маратонските преговори, не е постигнат договор меѓу претставниците на синдикатите за образование и хрватската Влада. Претседателот на Независниот синдикат на вработените во средните ...

Хрватска: Штрајкот во училиштата продолжува

24 Вести - 02.12.2019

Штрајкот во училиштата во Хрватска продолжува и денеска откако по маратонските преговори, не е постигнат договор меѓу претставниците на синдикатите за образование и хрватската Влада. Претседателот на Независниот синдикат на вработените во средните ...

Хрватска: Штрајкот во училиштата продолжува

А1 On - 02.12.2019

Штрајкот во училиштата во Хрватска продолжува и денеска откако по маратонските преговори, не е постигнат договор меѓу претставниците на синдикатите за образование и хрватската Влада. Претседателот на Независниот синдикат на вработените во средните ...

Хрватска: Штрајкот во училиштата продолжува

24Инфо - 02.12.2019

Штрајкот во училиштата во Хрватска продолжува и денеска откако по маратонските преговори, не е постигнат договор меѓу претставниците на синдикатите за образование и хрватската Влада. Претседателот на Независниот синдикат на вработените во средните ...

Штрајкот во училиштата во Хрватска продолжува

Нетпрес - 02.12.2019

Штрајкот во училиштата во Хрватска продолжува и денеска откако по маратонските преговори, не е постигнат договор меѓу претставниците на синдикатите за образование и хрватската Влада. Претседателот на Независниот синдикат на вработените во средните ...

Штрајкот во училиштата во Хрватска продолжува

Факултети - 02.12.2019

Штрајкот во училиштата во Хрватска продолжува и денеска откако по маратонските преговори не се постигна договор меѓу претставниците на синдикатите за образование и хрватската влада. Претседателот на Независниот синдикат на вработените во средните ...

Хрватска: Штрајкот во училиштата продолжува

MakPress - 02.12.2019

Штрајкот во училиштата во Хрватска продолжува и денеска откако по маратонските преговори, не е постигнат договор меѓу претставниците на синдикатите за образование и хрватската Влада. Претседателот на Независниот синдикат на вработените во средните ...

Хрватската Влада и синдикатите постигнаа договор

А1 On - 02.12.2019

По 37 денови штрајк и повеќедневни маратонски преговори меѓу хрватската Влада и синдикатите од образованието, попладнево е постигнат договор, а се очекува уште утре училиштата повторно да почнат со настава.

Хрватската Влада и синдикатите постигнаа договор

24Инфо - 02.12.2019

По 37 денови штрајк и повеќедневни маратонски преговори меѓу хрватската Влада и синдикатите од образованието, попладнево е постигнат договор, а се очекува уште утре училиштата повторно да почнат со настава.

Хрватската Влада и синдикатите постигнаа договор

Локално - 02.12.2019

По 37 денови штрајк и повеќедневни маратонски преговори меѓу хрватската Влада и синдикатите од образованието, попладнево е постигнат договор, а се очекува уште утре училиштата повторно да почнат со настава.

Хрватската Влада и синдикатите постигнаа договор, училиштата од утре почнуваат со работа

Н.Македонија - 02.12.2019

По 37 дена штрајк и повеќедневни маратонски разговори меѓу хрватската влада и синдикатите за образование, денеска беше постигнат договор, а се очекува училиштата да почнат со работа утре. После вчерашните шестчасовни преговори, денешната средба на ...

По 37 дена штрајк хрватската влада и синдикатите од образованието се договорија

iPortal - 02.12.2019

По 37 денови штрајк и повеќедневни маратонски преговори меѓу хрватската Влада и синдикатите од образованието, попладнево е постигнат договор, а се очекува уште утре училиштата повторно да почнат со настава.

Хрватската Влада и синдикатите постигнаа договор

Опсервер - 02.12.2019

По 37 денови штрајк и повеќедневни маратонски преговори меѓу хрватската Влада и синдикатите од образованието, попладнево е постигнат договор, а се очекува уште утре училиштата повторно да почнат со настава.

Хрватската влада и синдикатите постигнаа договор, училиштата од утре почнуваат со работа

Точка - 02.12.2019

По 37 дена штрајк и повеќедневни маратонски разговори меѓу хрватската влада и синдикатите за образование, денеска беше постигнат договор, а се очекува училиштата да почнат со работа утре. По вчерашните шестчасовни преговори, денешната средба на ...

Хрватската Влада и синдикатите постигнаа договор

MakPress - 02.12.2019

По 37 денови штрајк и повеќедневни маратонски преговори меѓу хрватската Влада и синдикатите од образованието, попладнево е постигнат договор, а се очекува уште утре училиштата повторно да почнат со настава.