TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Австрискиот суд ослободи руски дипломат со кауција од 25 000 евра

Канал5 - 08.11.2019

Регионален кривичен суд во Виена го ослободи поранешниот руски претставник на Министерството за култура, Борис Маза со кауција од 25.000 евра и му забрани да ја напушти Австрија. „Лицето за кое станува збор беше ослободено со кауција од 25.000 евра ...

Ослободен со кауција Борис Мазо, осомничен за перење пари

Слободен Печат - 08.11.2019

Шпанската полиција претходно соопшти дека Мазо е приведен во Австрија, додека неговата поранешна сопруга и синот, двајцата руски државјани, се уапсени во Шпанија, кои се сомничат за перење пари.

Австрискиот суд го ослободи Борис Мазо со кауција од 25.000 евра

24Инфо - 08.11.2019

Виенскиот регионален кривичен суд го ослободи поранешниот официјален претставник на руското Министерство за култура Борис Мазо со кауција од 25.000 евра, забранувајќи му да ја напушти Австрија.

Австрискиот суд го ослободи Борис Мазо со кауција од 25.000 евра

А1 On - 08.11.2019

Виенскиот регионален кривичен суд го ослободи поранешниот официјален претставник на руското Министерство за култура Борис Мазо со кауција од 25.000 евра, забранувајќи му да ја напушти Австрија.

Австрискиот суд го ослободи Борис Мазо со кауција од 25.000 евра

Опсервер - 08.11.2019

Виенскиот регионален кривичен суд го ослободи поранешниот официјален претставник на руското Министерство за култура Борис Мазо со кауција од 25.000 евра, забранувајќи му да ја напушти Австрија.

Австрискиот суд го ослободи Борис Мазо со кауција од 25.000 евра

Либертас - 08.11.2019

Виенскиот регионален кривичен суд го ослободи поранешниот официјален претставник на руското Министерство за култура Борис Мазо со кауција од 25.000 евра, забранувајќи му да ја напушти Австрија.

Австрискиот суд го ослободи Борис Мазо со кауција од 25.000 евра

Локално - 08.11.2019

Виенскиот регионален кривичен суд го ослободи поранешниот официјален претставник на руското Министерство за култура Борис Мазо со кауција од 25.000 евра, забранувајќи му да ја напушти Австрија.

Борис Мазо ослободен од австрискиот суд со кауција од 25.000 евра

iPortal - 08.11.2019

Виенскиот регионален кривичен суд го ослободи поранешниот официјален претставник на руското Министерство за култура Борис Мазо со кауција од 25.000 евра, забранувајќи му да ја напушти Австрија.