TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во САД падна џекпот од 731,1 милион долари

24 Вести - 22.01.2021

Џекпот на лотаријата „Пауербол“ од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, Мериленд, САД. Продавницата во округот Алегени, ќе добие бонус од 100.000 долари за продажба на лозот за петтата најголема добивка на лотарија во ...

По месеци без главна добивка, американската лотарија Пауербол конечно со добитник-среќа вредна 730 милиони долари

Вечер Прес - 21.01.2021

Американската лотарија „Пауербол“ објави дека наградата од 730 милиони долари е освоена по неколку месеци во кои никој не успеал да ја оствари главната добивка. Учесниците на лотаријата синоќа добија уште една шанса да освојат огромен џекпот со ...

Во САД падна џекпот од 731,1 милион долари

Опсервер - 22.01.2021

Џекпот на лотаријата „Пауербол“ од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, Мериленд, САД. Продавницата во округот Алегени, ќе добие бонус од 100.000 долари за продажба на лозот за петтата најголема добивка на лотарија во ...

Во САД падна џекпот од 731,1 милион долари

Независен - 22.01.2021

САД – Џекпот на лотаријата „Пауербол“ од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, Мериленд, САД. Продавницата во округот Алегени, ќе добие бонус од 100.000 долари за продажба на лозот за петтата најголема добивка на лотарија во ...

Во САД падна џекпот од 731,1 милион долари

Либертас - 22.01.2021

Џекпот на лотаријата „Пауербол“ од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, Мериленд, САД. Продавницата во округот Алегени, ќе добие бонус од 100.000 долари за продажба на лозот за петтата најголема добивка на лотарија во ...

Во САД падна џекпот од 731,1 милион долари

24Инфо - 22.01.2021

Џекпот на лотаријата „Пауербол” од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, Мериленд, САД. Продавницата во округот Алегени, ќе добие бонус од 100.000 долари за продажба на лозот за петтата најголема добивка на лотарија во ...

САД: Падна џекпот вреден 731,1 милион долари

Курир - 22.01.2021

Џекпот на лотаријата „Пауербол“ од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, Мериленд, САД. Продавницата во округот Алегени, ќе добие бонус од 100.000 долари за продажба на лозот за петтата најголема добивка на лотарија во ...

Супер среќник доби неверојатни 731 милион долари на лотарија во САД

А1 On - 22.01.2021

Џекпот на лотаријата „Пауербол“ од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, Мериленд, САД. Продавницата во округот Алегени, ќе добие бонус од 100.000 долари за продажба на лозот за шестата најголема добивка на лотарија во ...

731 милион долари за среќниот добитник на американската лотарија „Пауербол“

+инфо - 22.01.2021

Среќниот добитник на џекпотот претпочита да остане неименуван – Мериленд е една од државите што им овозможува на победниците да останат анонимни. Џекпот на лотаријата „Пауербол“ од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, ...

Во САД падна џекпот од 731,1 милион долари

iPortal - 22.01.2021

Џекпот на лотаријата „Пауербол“ од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, Мериленд, САД. Продавницата во округот Алегени, ќе добие бонус од 100.000 долари за продажба на лозот за петтата најголема добивка на лотарија во ...

Во САД падна џекпот од 731,1 милион долари

Бриф - 22.01.2021

Џекпот на лотаријата „Пауербол“ од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, Мериленд, САД. Продавницата во округот Алегени, ќе добие бонус од 100.000 долари за продажба на лозот за петтата најголема добивка на лотарија во ...

САД: Падна џекпот од 731,1 милион долари на лотаријата Пауербол

Денешен - 22.01.2021

Џекпот на лотаријата „Пауербол“ од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, Мериленд, САД. Продавницата во округот Алегени, ќе добие бонус од 100.000 долари за продажба на лозот за петтата најголема добивка на лотарија во ...

Во САД падна џекпот од 731,1 милион долари

MakPress - 22.01.2021

Џекпот на лотаријата „Пауербол“ од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, Мериленд, САД. Продавницата во округот Алегени, ќе добие бонус од 100.000 долари за продажба на лозот за петтата најголема добивка на лотарија во ...

Во САД падна џекпот од 731,1 милион долари

OhridNews - 22.01.2021

Џекпот на лотаријата „Пауербол“ од 731,1 милион долари падна, по продаден билет во Лонаконинг, Мериленд, САД. Продавницата во округот Алегени, ќе добие бонус од 100.000 долари за продажба на лозот за петтата најголема добивка на лотарија во ...

ВИДЕО: Американец освои џекпот вреден 730 милиони долари

ТВ21 - 21.01.2021

Американската лотарија „Пауербол“ објави дека освоена е наградата од 730 милиони долари, по неколку месеци во кои никој не успеа да ја земе оваа главна награда. Учесниците на лотаријата синоќа добија уште една шанса да освојат огромен џекпот со ...

На лотарија доделени рекордни 730 милиони долари (ВИДЕО)

Кумановски м. - 21.01.2021

Американската лотарија „Пауербол“ објави дека наградата од 730 милиони долари е освоена по неколку месеци во кои никој не успеал да дојде до главната награда. Учесниците на лотаријата синоќа добија уште една шанса да освојат огромен џекпот со ...