TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Албанија: ЕУ и ОБСЕ го поздравија договорот на власта и опозицијата за изборните реформи

А1 On - 14.01.2020

Мисиите на Европската Унија и на ОБСЕ во Тирана експресно реагираа по постигнатиот договор меѓу власта и опозицијата за изборните реформи,оценувајќи го како многу значаен чекор. Амбасадорот на делегацијата на Европската унија во Албанија, Луиџи ...

Албанската полиција ќе добие 19 милиони евра од ЕУ во следните две години

+инфо - 13.01.2020

Амбасадорот на делегацијата на Европската унија во Албанија, Луиџи Сореца, кој присуствуваше на 107 годишнината од формирањето на албанската полиција и давањето во употреба на новите простории на специјалната единица „Ренеа“, задржувајќи се на ...

Сореца: ЕУ во следните две години ќе даде 19 милиони евра за албанската полиција

А1 On - 13.01.2020

Амбасадорот на делегацијата на Европската унија во Албанија, Луиџи Сореца,кој присуствуваше на 107 годишнината од формирањето на албанската полиција и давањето во употреба на новите простории на специјалната единица „Ренеа“, задржувајќи се на ...

Сореца: ЕУ во следните две годин ќе даде 19 милиони евра за албанската полиција

24Инфо - 13.01.2020

Амбасадорот на делегацијата на Европската унија во Албанија, Луиџи Сореца,кој присуствуваше на 107 годишнината од формирањето на албанската полиција и давањето во употреба на новите простории на специјалната единица „Ренеа”, задржувајќи се на ...

Сореца: ЕУ во следните две годин ќе даде 19 милиони евра за албанската полиција

Опсервер - 13.01.2020

– Амбасадорот на делегацијата на Европската унија во Албанија, Луиџи Сореца,кој присуствуваше на 107 годишнината од формирањето на албанската полиција и давањето во употреба на новите простории на специјалната единица „Ренеа“, задржувајќи се на ...

Сореца: ЕУ во следните две годин ќе даде 19 милиони евра за албанската полиција

MakPress - 13.01.2020

Амбасадорот на делегацијата на Европската унија во Албанија, Луиџи Сореца,кој присуствуваше на 107 годишнината од формирањето на албанската полиција и давањето во употреба на новите простории на специјалната единица „Ренеа“, задржувајќи се на ...

Албанија: ЕУ и ОБСЕ го поздравија договорот на власта и опозицијата за изборните реформи

24Инфо - 14.01.2020

– Мисиите на Европската унија и на ОБСЕ во Тирана експресно реагираа по постигнатиот договор меѓу власта и опозицијата за изборните реформи,оценувајќи го како многу значаен чекор. Амбасадорот на делегацијата на Европската унија во Албанија, Луиџи ...

ЕУ и ОБСЕ го поздравија договорот на власта и опозицијата за изборните реформи во Албанија

Слободен Печат - 14.01.2020

Амбасадорот на делегацијата на Европската унија во Албанија, Луиџи Сореца рече дека ова е важно достигнување за враќање на политичката стабилност во Албанија и во контекст на процесот на интеграција на Албанија во ЕУ.

Албанија: ЕУ и ОБСЕ го поздравија договорот на власта и опозицијата за изборните реформи

MakPress - 15.01.2020

Мисиите на Европската унија и на ОБСЕ во Тирана експресно реагираа по постигнатиот договор меѓу власта и опозицијата за изборните реформи,оценувајќи го како многу значаен чекор. Амбасадорот на делегацијата на Европската унија во Албанија, Луиџи ...

Албанија: ЕУ и ОБСЕ го поздравија договорот на власта и опозицијата за изборните реформи

Опсервер - 15.01.2020

– Мисиите на Европската унија и на ОБСЕ во Тирана експресно реагираа по постигнатиот договор меѓу власта и опозицијата за изборните реформи,оценувајќи го како многу значаен чекор. Амбасадорот на делегацијата на Европската унија во Албанија, Луиџи ...