TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Невеста не стигнала на сопствената свадба, причината неверојатна

Курир - 13.03.2018

Една невеста е уапсена затоа што возела пијана одејќи кон местото каде требала да се венчава, но не стигнала на свадбата. Не е познато зошто 32 годишната Амбер Јанг тргнала сама и пијана на својата свадба, но возејќи успеала да удри три автомобили ...

Невестата направила сообраќајка под дејство на алкохол, свадбата одложена

Sky - 13.03.2018

Свадбата е еден од оние денови во животот кога ништо не сакате да препуштите на случајност, но понекогаш работите тргнуваат по некој свој тек па може да се случи и свадбата да се одложи поради некои непланирани настани.

Невестата се напила, па не успеала да стигне на сопствената венчавка

Канал5 - 13.03.2018

Една невеста е уапсена затоа што по патот до својата венчавка возела пијана, па така не стигнала на сопствената свадба. Не е познато зошто триесет и двегодишната Амбер Јанг тргнала сама и целосно пијана на венчавката, но попатно успеала да удри три ...

Идна домќинка: Невеста испила премногу, па не се појавила на сопствената венчавка

Exclusive.mk - 13.03.2018

Една идна невеста е уапсена затоа што на пат на нејзината венчавка возела во пијана состојба, па така да не ни стигнала на потребната локација. Не е познато зошто Амбер Јанг (32) тргнала сама и целосно пијана на сопствената венчавка, но по пат ...

Невеста не стигнала на сопствената свадба, причината неверојатна

Маркукуле - 13.03.2018

Една невеста е уапсена затоа што возела пијана одејќи кон местото каде требала да се венчава, но не стигнала на свадбата. Не е познато зошто 32 годишната Амбер Јанг тргнала сама и пијана на својата свадба, но возејќи успеала да удри три автомобили ...

ТРАГИКОМИЧНО: Полиција уапси пијана невеста која не успеала да стигне на сопствената венчавка

Фактор - 13.03.2018

Една невеста е уапсена затоа што на пат кон местото на нејзината венчавка возела во пијана состојба, па така не ни стигнала на потребната локација. Не е познато зошто Амбер Јанг (32) тргнала сама и целосно пијана на сопствената венчавка, но по пат ...